VRUĆA ROĐENDANSKA ČESTITKA

ZABORAVLJENA SNIMKA PONOVNO U JAVNOSTI Pogledajte kako Demi Moore sočno ljubi 15-godišnjaka: 'On je krasan dečko, ne mogu vam opisati koliko ga volim'

 
 youtube screenshot

Hoolywood se posljednih mjesec dana trese od skandala vezanih uz seksualna uznemiravanja i zlostavljanja, iz dana u dan u javnost pristižu priče i snimke iz davnina koje bi trebale dokazati da se takve stvari u svijetu slavnih i bogatih događaju desetljećima, a brojni celebrityji moraju se ispričavati za grijehe iz davne prošlosti.

Jedna od njih mogla bi biti i Demi Moore, a kao dokaz njezine 'burne prošlosti' trebala je poslužiti jedna snimka iz 1982. godina na kojoj tada 19-godišnja glumica ljubi 15-godišnjeg Philipa Tanzinija.

Moore je s Tanzinijem glumila u dugovječnoj sapunici 'Opća bolnica', a svoju privrženost tinejdžeru glumica je zorno pokazala na njegovoj proslavi 15. rođendana. Moore je sočno izljubla mladog dječaka i počastila ga toplim riječima.

- Obožavam Phillipa, on je jedini čovjek kojeg volim... Stvarno ga volim, on je najdraža osoba u mom životu...

Zanimljivo, u to vrijeme Demi je bila udana za Freddyja Moorea. Ušla je u brak samo sa 17 godina.

Snimka je na svjetlo dana izašla još 2012. godine, ali velika ekspolozija u posjećenosti dogodila se tek u posljednjih mjesec dana, nakon izbijanja skandala s Harveyjom Weinsteinom.

Karijera Demi Moore je nakon uloge u sapunici doživjela sreloviti uzlet, dok se Tanzini s godinama 'izgubio'...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:27