BRANGELINA

'ZAGRLILI SU SE I SUZE SU POTEKLE' Biograf Brada Pitta i Angeline Jolie tvrdi da su njih dvoje ponovno zajedno: 'Odlučili su si dati novu priliku'

Par je viješću o prekidu u rujnu prošle godine šokirao svijet, međutim sada se tvrdi da će svojoj vezi dati još jednu šansu
 Kevork Djansezian / REUTERS

Nakon intenzivnog 'spiritualnog' savjetovanja, Brad Pitt i Angelina Jolie navodno su 'ponovno zajedno', piše The Sun. Par se, prema tvrdnjama njihovog biografa Iana Halperina, sastao u prijateljevoj kući, popričao te odlučio vezi dati još jednu šansu.

'Brad je napravio korak prema njoj pa su se zagrlili. Bilo je puno suza. Ništa nije ostalo neizrečeno. Svoje su probleme pokušali riješiti u toj skromnoj kući. Odlučili su ponovno započeti. Ta je vrlo žučna rasprava označila novu fazu u njihovoj vezi', rekao je Halperin za Daily Mail.

Biograf para je dodao da Pitt i Jolie svjesno rade na tome da ponovno postanu par te da su s tim na umu počeli ići na rehabilitaciju i savjetovanje.

Podsjećamo, par se razišao nakon što se tijekom leta iz Francuske u Los Angeles Pitt posvađao s najstarijim sinom Maddoxom. Zbog te svađe obitelj nije uspjela doći do Los Angelesa već su sletjeli na drugi aerodrom.

Bliski prijatelji para smatrali su da se šteta načinjena toga dana nikada neće moći popraviti, međutim kako stvari stoje, vrijeme koje su proveli odvojeno pomoglo je Pittu i Jolie da sagledaju cijelu situaciju.

'Angie je bila jako, jako ljuta zbog toga što se dogodilo u zrakoplovu između Brada i Maddoxa. Sasula mu je sve u lice. Bilo je otrovno. Pričao sam s mnogo njima bliskih ljudi. Nitko nije mislio da bi mogli opet biti zajedno. Međutim, oboje su shvatili da su sretniji zajedno. Kada su sve raspravili, stvari su se počele popravljati', rekao je Halperin.

Biograf para tvrdi da Pitt i Jolie sebe vide kao nove Richarda Burtona i Elizabeth Taylor, par koji je bio poznat po svojoj zapaljivoj vezi i višestrukim brakovima i razvodima.

Halperin kaže da je atmosfera između para sada pozitivna. 'Ne mogu živjeti zajedno, a ni odvojeno. I ona i on su radili na sebi nakon tog incidenta u zrakoplovu. Još uvijek se vole', pojasnio je.

Ovo sve međutim ne znači da se i dalje ne planiraju razvesti. Tu se, kaže Halperin, ništa nije promijenilo. 'Oni misle da će im (razvod) omogućiti da krenu ispočetka. Ne vide razvod kao najgoru stvar koja im se može dogoditi', dodao je. 'To je samo papir i oboje misle da bi, kada se razvod finalizira, mogli ponovno započeti svoj zajednički život.'

Vijesti o navodnom pomirenju Brangeline dolaze nakon što je Jolie Telegraphu priznala da ne voli samački život te da to nije nešto što je htjela. 'Tu nema ništa lijepo. Samo je teško'. rekla je glumica i redateljica. 'Nekad mi se čini da uspijevam ispuniti sve obveze, ali zapravo samo pokušavam izgurati. Ovo je bila emotivno vrlo teška godina.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:28