MARILYN MANSON

ZBILJA GA PRATI ZLA KOB Stradao je na vlastitom koncertu, kolega mu je umro od raka, a sada je saznao i da mu je gitarist iz benda silovatelj

 
 Getty Images

Brian Hugh Warner, poznatiji kao Marilyn Manson, u srijedu je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio kako je odlučio prekinuti suradnju s gitaristom Jeordiejem Osbourneom Whiteom, koji je godinama svirao u njegovu bendu Marilyn Manson, a išao je i na turneje s Nine Inch Nails.

Čini se kako su ovoj odluci prethodile optužbe za silovanje, koje je na račun Whitea, koji je nastupao pod umjetničkim imenom Twiggy Ramirez, svalila Jessicka Addams iz benda Jack Off Jill, prenosi W.E.N.N.

Naime, u jeku seksualnih skandala koji već danima potresaju Hollywood, Jessicka je na društvenoj mreži otkrila kako ju je gitarist Twiggy, s kojim je bila u vezi '90-ih, sustavno psihički i fizički zlostavljao.

- Bacio me na pod, zgrabio me rukama za vrat i gušio. Vikala sam 'ne', derala sam se iz petnih žila sve dok me prijatelj nije čuo i spasio. Tu noć nisam mogla zaspati... Samo sam plakala... Zašto ga nisam prijavila policiji? Sramila sam se - napisala je Jessicka Addams u podužem statusu na Facebooku i dodala kako ju je bivši dečko, nevezano uz ovaj spomenuti incident, nekoliko puta i silovao. Također je otkrila kako ju je problematični gitarist jednom prilikom iz čista mira pretukao, a drugom joj je probušio automobilske gume jer je, tvrdi, prijatelju ponudila prijevoz do doma.

Marilyn Manson samo je kratko prokomentirao kako iskreno žali zbog navedenih nemilih događaja, a ovih dana popularni roker se, nažalost, itekako uvjerio da nesreća nikada ne dolazi sama. Naime, prije tri dana glazbenik je saznao još jednu tužnu vijest - Scott Mitchell Putesky, poznatiji kao Daisy Berkowitz, jedan od osnivača benda Marilyn Manson, umro je od četvrtog stadija raka debeloga crijeva. Imao je samo 49 godina.

Podsjetimo, Manson je početkom mjeseca stradao na koncertu u New Yorku nakon što je na njega na pozornici pala teška metalna greda koja je bila dio scenografije. Roker je zbog toga morao otkazati devet nastupa u sklopu njegove američke turneje "Heaven Upside Down".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:25