TEŠKO DJETINJSTVO

ZBOG VELIKIH GRUDI MALTRETIRALI JE UČENICI I NASTAVNICI Voditeljica otkrila: 'Kažnjavali su me, vrijeđali, dovodili moj moral u pitanje, imala sam 14'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.09.2019. u 16:50

Instagram

 

Voditeljica, bivša reality zvijezda i DJ, Ashley James, otkrila je da je zbog velikih grudi imala problema u djetinjstvu, i to ne samo zbog neugodnih vršnjaka, već su je i nastavnici kažnjavali zbog toga. Britanka je priznala da se jednom zbog svog impresivnog poprsja veličine 80H našla u problemima nakon što je zagrlila vlastitog brata.

- Završila sam u kazni nakon nastave jer sam pred školom zagrlila brata. Učitelji su me pitali bi li itko u gradu znao da mi je to brat i što bi rekli da vide plavušu s golemim grudima kako grli dječaka pred školom. Apsolutno uvijek je moja moralnost dovođena u pitanje, to su radili čak i nastavnici. Ponašali su se prema meni kao da sam sumnjivog morala samo zato što sam imala velike grudi. Uvijek su me posramljivali, uvijek sam se osjećala poniženom - otkrila je Ashley.

 

32-godišnjakinja je pohađala privatnu školu Sedbergh u Cumbriji u Engleskoj koju su roditelji plaćali 12.000 funti (oko 100.000 kuna) godišnje. Nažalost, tako velike grudi u 14-oj za nju su značile zločeste komentare, neumjesne šale i zadirkivanja kolega.

 

- Dečki su mi prilazili i vrijeđali me, govorili mi gadosti. A nastavnici, umjesto da ih opomenu i daju im do znanja da je to ponašanje neprihvatljivo, govorili su mi da se moram drugačije oblačiti. Sve moje prijateljice su smjele u školu u istoj odjeći, samo ja nisam smjela. Za 14-godišnjakinju to je bilo doista zbunjujuće i nije mi bilo jasno zašto se ja ne mogu odijevati poput njih. Puno prije nego što sam postala seksualno aktivna, nastavnici su se prema meni ponašali kao da jesam i to mi je danas potpuno suludo. Kad sad gledam na sve to, kažnjavali su me zbog mog tijela - priznala je Ashley.

Instagram
 

Na koncu je to školsko maltretiranje toliko utjecalo na nju da se namjerno počela poružnjivati samo da bi se uklopila. 

- Shvatila sam da moram početi pokrivati tijelo potpuno i ne smijem se šminkati ako želim da me shvate ozbiljno. Čak sam nosila naočale za vid iako mi nisu trebale. Pa zar nije to smiješno? A sve samo zato što sam sve moguće načine smišljala  da me shvate ozbiljno - dodala je. 

S vremenom i preseljenjem u London Ashley je stekla potrebno samopouzdanje.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo