NEVOLJE COLINA FIRTHA

ŽENA SLAVNOG GLUMCA OTKRILA NEUGODNE DETALJE IZ BRAKA Imala je aferu s novinarom kojeg optužuje za uhođenje, policija pokrenula istragu

 
Colina Firth i Livia Giuggioli; Marco Brancaccia (u krugu)
 Danny Moloshok/Reuters / Twitter

Žena Colina Firtha priznala je u četvrtak da je imala kratku aferu s talijanskim novinarom Marcom Brancaccijom kojeg je nedavno optužila za uhođenje. Livia Giuggioli pokrenula je policijsku istragu jer joj je Marco slao prijeteće i neprimjerene poruke.

U četvrtak je pak 48-godišnja talijanska producentica otkrila da je imala kratku aferu s Brancaccijom kad se nakratko rastala od slavnog supruga. Bivši ju je ljubavnik počeo maltretirati telefonskim pozivima i porukama nakon što se pomirila s Firthom, piša Daily Mail.

Brancaccia je pak za Times rekao da je Giuggioli sve izmislila kako bi prikrila aferu koja se dogodila između 2015. i 2016.

Bračni par Firth u braku je već 20 godina i imaju dvojicu sinova, Lucu (16) i Mattea (13). Žive u Chiswicku u zapadnom Londonu, no borave i u kući u Città della Pievi u Umbriji.

Glasnogovornik slavnog para je rekao: ‘Prije nekoliko godina Colin i Livia su donijeli osobnu odluku da se nakratko raziđu. U tom periodu Livia je kratko ušla u vezu s bivšim školskim prijateljem Brancaccijom. Firthovi su se odonda pomirili. Nakon toga Brancaccia je počeo zastrašujuće maltretirati Liviju, i to je trajalo nekoliko mjeseci, a za velik dio toga postoje dokazi. Iz jasnih razloga ni Colin ni Livia nisu imalil želju da to postane javna stvar.’

Talijanske novine La Repubblica objavile su i neke detalje istrage. Prema podnesenoj tužbi Brancacciju se tereti da je u rujnu 2016. uhodio gđu Giuggioli jer se nije mogao pomiriti s činjenicom da ga je isključila iz svog života. Zato je navodno prijetio da će objaviti kompromitirajuće članke o paru, glumcu je poslao kompromtirajuće fotografije zbog čega su se obratili talijanskom tužiteljstvu. Giuggioli u tužbi navodi da je živjela u strahu da je prati.

Novinar koji radi za talijansku angenciju Ansa, rekao je da su optužbe za uhođenje potpuno lažne. ‘Bili smo u ljubavnoj vezi, zbog mene je htjela ostaviti Colina. Njihov je brak bio gotov već godinama. A moje ‘uhođenje’ se sastojalo od dvije poruke preko WhatsApp nakon što je prekinula vezu i jednog emaila. Colinu sam pisao o svojoj vezi s Livijom, što sad žalim, a ona je nakon toga podnijela tužbu protiv mene, vjerojatno samo zato jer se bojala da će u javnost izaći informacije koje mi je otkrila o svom braku i poslu. U godini dana poslala mi je stotine poruka u kojima izražava ljubav, fotografija i videa. Žalim što sam upleo Firtha, on je prema svemu pokazao velliko razumijevanje’, rekao je Brancaccia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 02:33