POKAZALI RAČUNI

ŽIVOT NA STAROJ SLAVI 'Ginger Spice' lani si je povratničkom turnejom osigurala 3,1 milijun, a godinu prije na dan je zarađivala bijednih 10 funti!

 
Spice Girls
 TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Geri Horner, Melanie Chisholm, Melanie Brown i Emma Bunton lani su rasprodale svih 13 datuma velike povratničke turneje njihova benda Spice Girls, a po svakom koncertu zaradile su oko 418.000 funti, objavio je Daily Mail.

Podsjetimo, glazbeno-scenski spektakl započeo je u Dublinu, a završio na londonskom stadionu Wembley. Jedina članica koja je odbila priključiti se bendu jest Victoria Beckham, koja se posvetila karijeri u modnoj industriji.

A prema računima tvrtke Wonderful Productions, koja je u vlasništvu Geri Horner i bavi se isključivo profitom od njezine solo i karijere u bendu, pjevačica je 2019. zaradila 3,1 milijun funti, dok su godinu prije njezini prihodi iznosili svega 3353 funte - to znači da je "Ginger Spice" tijekom 2018. na dan zarađivala svega - deset funti!

Inače, 47-godišnja Geri u braku je s Christianom Hornerom, glavnim direktorom tima Red Bull Racing Formula 1, s kojim ima dvoje djece.

- Jedva čekamo da se ova karantena završi. Želimo se vratiti koncertima i našoj vjernoj publici - rekla je prošli mjesec Emma, poznatija kao "Baby Spice".

(EXCLUSIVE PICTURES) Geri Halliwell and husband Christian Horner out shopping for a new kitchen at Smallbone of Devizes in Kightsbridge. The former Spice Girl, wearing a stylish grey coat, black top, skinny jeans and a pair of nude heels. Geri was all smiles as she and her husband walked hand in hand on a glorious sunny day in London... UK. 06/06/2018, Image: 374017543, License: Rights-managed, Restrictions: (EXCLUSIVE PICTURES) FOR NON UK RIGHTS AND WEB USE PLEASE CONTACT PICTURE DESK - pictures@gotchaimages.co.uk, Model Release: no, Credit line: JAMESY/GOTCHA IMAGES / Gotcha Images / Profimedia
JAMESY/GOTCHA IMAGES / Gotcha Images / Profimedia
Geri i Christian Horner

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:16