NJEGOVI PROBLEMI PUNO SU VEĆI

ŽIVOTNA DRAMA ZVIJEZDE HARRYJA POTTERA 'Nekad sam gutao knjige, a danas samo alkohol!'

 GettyImages / Getty Images

Daniell Radcliffe o problemima s alkoholom progovorio je već prije gotovo dvije godine kada je priznao da je i tijekom snimanja filmova o čarobnjaku Harryju Potteru uglavnom bio pijan. Glumac trenutačno snima film 'Swiss Army Man' zbog kojeg je morao drastično promijeniti izgled. Zbog posebnog režima prehrane izgleda iscrpljeno, a njegov dnevni unos se sastoji od obroka koji uključuje piletinu, proteinske pločice, te kavu i cigarete. Sve kako bi što bolje utjelovio lik koji igra. No ovo stanje nije ništa naspram onog kad se borio s ovisnosti o alkoholu, piše Telegraph.

- Ne mogu vam reći kakav sam kad sam pijan jer se ne sjećam, ali pretpostavljam da sam zabavan sve dok sam pri svijesti. No onda se sjetim svega što sam prošao i znam da se ne želim probuditi ujutro i na mobitelu pročitati 20 poruka, a da gotovo svaka glasi isto, 'čovječe, gdje si' ili 'jesi li ok' - prisjetio se Daniel.

Kako je dodao, nije neuobičajeno biti pijan u dvadesetim godinama, ali on ipak priznaje kako je pretjerivao.

- Započne kao sasvim uobičajen nagon, a onda samo eskalira. Promijenim se kad sam pijan, jedan sam od onih koji pod utjecajem alkohola postanu druga osoba. U svakome postoji nešto što kad pije privlači kaos, kod mene je to prešlo svaku granicu - prisjetio se.

Čini se da su njegovi problemi s čašicom više i veći nego što je to prvotno izgledalo.

- Iz dana u dan trudim se ostati čist i pri sebi - objasnio je.

Protiv poriva za alkoholom bori se čitanjem knjiga i šetnjama koje ponekad traju i po pet sati.

- U tinejdžerskim godinama sam gutao knjige, a kad sam se odao alkoholu, prošla me i potreba za čitanjem. No sad sam to vratio u naviku - ispričao je glumac.

Zahvaljujući majci ostao je priseban kad su financije u pitanju, pa tako posjeduje tri nekretnine na Manhattanu - kuću vrijednu četiri milijuna funti, stan od šest milijuna funti koji iznajmljuje i 3,5 milijuna funti vrijedan stan u kojem živi s djevojkom. Bogatstvo glumca procjenjuje se na 74 milijuna funti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:37