LIJEPA, ALI DIVLJA

ŽIVOTNI PAD JEDNE OD NAJLJEPŠIH SPORTAŠICA SVIJETA Mrtvu pijanu je izbacili iz Disney Worlda, čak su i policajci bili šokirani

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 04.10.2017. u 13:17

 • Profimedia, Xclusive Pix

   

  Alex Morgan, američka nogometašica i jedna od najpopularnijih tamošnjih sportašica, izbačena je iz Disney Worlda u Orlandu nakon što se posvađala s posjetiteljima u jednom restoranu, piše Guardian.

  Morgan je bila u društvu nogometaša Orlanda Gilesa Barnesa i Donnyja Toiaa i prema riječima očevidaca poprilično se dobro zabavljala u jednom restoranu unutar parka. Društvo je dosta popilo, a kaos je započeo kada je Morgan otišla na šank 'podebljati zalihe'.

  Profimedia, Zuma Press - News
   

  Pritom se progurala preko reda, a kad joj je netko prigovorio, uslijedio je divljački 'retern'. Morgan je počela vrijeđati, unositi se ljudima u facu... Srećom, policajci su bili u blizini, te su pijanu nogometašicu izbacili iz kompleksa i premjestili u stanicu.

  U policijskom zapisniku piše da je Morgan bila vidno pijana i da nije prestajala urlati.

  Nekoliko trenutaka ranije, Morgan je na svom Instagramu objavila fotografiju veselog društva ispod koje je objasnila da igraju bizarnu igru u kojoj svatko od prisutnih mora popiti jedno alkoholno piće u baš svakom tematskom parku unutar Disney Worlda.

   

  Alex Morgan jedna je od najboljih nogometašica, ali i najpopularnijih sportašica u SAD-u. Samo je na Twitteru prati skoro 3,5 milijuna ljudi. Koliko je popularna, dovoljno govori činjenica da je na coveru američke verzije igrice Fifa 2016. pozirala s Leo Messijem. Nerijetko je proglašavana i najseksipilnijom sportašicm svijeta. Primjerice, u izboru Askmen-a 2012. godine Morgan je proglašena najseksipilnijom, dok je na drugom mjestu bila naša Antonija Mišura.

  Profimedia, Xclusive Pix
   

  Izdvajamo