SVE JE SPISKAO

Životni pad zvijezde Harryja Pottera: Potrošio milijun eura na žene, a danas preživljava

 Screenshot

Devon Murray obogatio se ulogom čarobnjaka Seamusa Finnigana u svih osam filmova o Harryju Potteru.

No kako piše Daily Mail, novac ga je jako promijenio. Njegov agent Neil Brooks tvrdi da mu je glumac dužan 230.000 funti. No Murray je agentu na to odgovorio protutužbom i tvrdi da je Brooks zapravo dužan njemu. No i majka glumca na sudu je priznala da je njezin nekad slavni sin čak 800.000 funti, koje je zaradio od Harryja Pottera, potrošio na automobile, žene i djevojke.

Sada mjesečno preživljava od 970 funti koje dobiva od filmova.

- Bio je tinejdžer. Pio je, izlazo s djevojkama, kupovao automobile. Imam samo jedno dijete. Neću ga se valjda odreći zbog toga - rekla je Murrayova majka na sudu.

Dodala je da su trenutačno u takvim financijskim poteškoćama da nemaju čime platiti odvjetnika u sudskom slučaju s agentom Brooksom. Brooks je Murrayov agent postao 1998. godine. Sa samo 12 godina Murray je pobijedio tisuće mladih glumaca i dobio ulogu u prvom filmu - 'Harry Potter i Kamen mudraca'.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:24