NIJE NEKI LJEPOTAN

Zločesti dečko Hollywooda koji je zaveo neke od najljepših žena svijeta. U čemu je trik?

 Getty Images

Nakon nedavnog turbulentnog razvoda od Johnnyja Deppa, Amber Heard navodno je pala na čari jednog od najvećih holivudskih zavodnika - Billyja Boba Thorntona. Depp je uvjeren da se Amber spetljala s Thorntonom dok su oni još bili u braku, što je navodno i razlog Johnnyjevog razuzdanog ponašanja i neprepoznatljivog izgleda zadnjih tjedana, piše Daily Mail.

No Billy, koji s Amber glumi u nadolazećem filmu 'London Fields', za TMZ je izjavio kako je to potpuna neistina. Između njih je čak 31 godina razlike, ali činjenica je da je Thornton zbilja zaveo neke od najljepših žena za kojima uzdišu muškarci diljem svijeta.

Ženio se čak šest puta, a tri godine je bio u braku i s Angelinom Jolie.

No mnogi se pitaju u čemu je Thorntonova tajna uspjeha sa ženama.

Iako s tijelom prekrivenim tetovažama, odjećom kojom dominiraju crna koža i kape na prvi pogled djeluje neugledno, kad progovori odaje dojam pravog gospodina. Čak su i novinarke koje su imale priliku s njim raditi intervjue priznale da su postajale nervozne s obzirom da Thornton ima tu sposobnost zadržavanja pogleda na njima beskonačno dugo. U holivudskim krugovima poznat je po odličnom smislu za humor, te očaravajućem osmijehu.

- Oduvijek sam znao kako šarmirati dame. Ne znam zašto, ali još dok sam bio u osnovnoj školi, sviđao sam se prijateljicama svoje majke - rekao je.

Što on kaže koja je njegova formula za zavođenje?

- Vjerujem u trčanje kroz kišu, sudaranje s osobom koju voliš, a onda vaše usne krvare jedne po drugima - dao je jednom prilikom do znanja što misli o ljubavi.

Getty Images

Brakovi

Melissa Lee Gatlin bila je njegova prva supruga s kojom se oženio 1978. godine.

- Napili smo se, otišli na kuglanje i vjenčali se - objasnio je Bob kasnije. Par zajedno ima kćer Amandu koja trenutačno služi kaznu od 20 godina zatvora jer je skrivila smrt jednogodišnje Olivije Madison Garcije, kćerke svoje najbolje prijateljice u listopadu 2008. godine.

Thornton se opet ženio 1986. za malo poznatu glumicu Toni Lawrence. S njom je, kao i sa Cyndom Williams, u braku proveo samo dvije godine. Pietra Cherniak je 1993. godine postala njegova četvrta supruga. Zajedno su dobili dva sina, a brak su okončali nakon što je Petra Boba optužila da ju je zlostavljao. On je to demantirao.

S Angelinom Jolie Thornton se vjenčao 2000. godine u Las Vegasu bez obzira na to što je od nje bio stariji 20 godina. Već kad su se upoznali, Angelina je imala reputaciju divlje žene sklone drogama i ulasku u veze sa ženama. Sve je postalo još gore kad je s Bobom uplovila u bračnu luku. Oko vrata su nosili bočice s krvlju onog drugog, a iznad njihovog kreveta Bob je čak ispisao natpis 'Till the end of time' Angelininom krvlju. Bob je tada izjavljivao kako vjeruje da je reinkarnacija vampira, a o svojoj sado mazo vezi su javno govorili. Na svoj način su proslavili i prvu godišnjicu braka. Naime, kupili su dva grobna mjesta jedno pored drugog na groblju u Arkansasu. Nisu mogli ni pomisliti da će jednom biti rastavljeni.

Getty Images

No kao i svaki brak prije, i ovaj s Angelinom je potrajao kratko, tri godine, a kao razlog raspada braka Bob je objasnio kako je Angelina jednostavno bila predobra za njega.

No njegova prva supruga Melissa tvrdila je da je Thornton varao Angelinu, kao što je to činio svakoj ženi s kojom je bio u braku.

Tetovažu Angelininog imena Bob je s vremenom pretvorio u anđela i pored njega napisao 'mir'. Connie Angland, koja mu je danas supruga, upoznao je 2002. godine, a 2014. postala je njegova šesta žena. No ni to razdoblje nije prošlo bez skandala. Još 2008. godine šuškalo se da je imao aferu s Teom Leoni, tadašnjom suprugom zvijezde 'Dosjea X', Davida Duchovnyja koji je na njezinom mobitelu našao Thorntonove poruke. Glumac i Leoni glasine su demantirali.

No ono što je jednom izjavio, ostavlja mali prostor za sumnju u njegov demanti.

- Reći ću vam jedno kad su žene u pitanju. Sve ih volim. Ne volim uvijek ono što rade jer će te svako malo pokušati 'zaribati', ali jednostavno ih volim - rekao je jednom prilikom.

Prije Hollywooda, živio je u siromaštvu Glumac je odrastao u siromaštvu, u kolibi bez struje i vode, a ponekad je za ručak imao pržene vjeverice. Prije nego što se preselio u Los Angeles, radio je u pilani i asfaltirao ceste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:07