'LUDI IRAC' IZA REŠETAKA

'ZLOČESTI DEČKO' SVIJETA BORILAČKIH VJEŠTINA OPET U PROBLEMIMA Obožavatelju demolirao mobitel, a potom ga iscipelario!

 
 Profimedia, Mega Agency

Jedna od najvećih zvijezda mješovitih borilačkih sportova Conor McGregor ponovno puni medijske stupce, a ovaj puta je zbog svog impulzivnog i neobuzdanog karaktera završio i iza rešetaka.

Dok je u ponedjeljak napuštao hotel Fontainebleau Miami Beach jedan ga je obožavatelj pokušao fotografirati mobitelom, a Conor McGregor mu je istrgnuo mobitel iz ruke, bacio na pod te ga izgazio nogom nekoliko puta, stoji u policijskom izvješću.

Policija tvrdi da je McGregor potom mobitel podigao i otišao s njim. Obožavatelj tvrdi da telefon vrijedi 1000 dolara (888 eura). Sve se navodno događalo nakon izlaska iz noćnog kluba u 5 sati ujutro. Incident je snimljen nadzornim kamerama.

McGregor je nedugo potom uhićen pod optužbom teške oružane pljačke i vandalizam. Ukoliko bude proglašen krivim po obje točke optužnice, prijeti mu do 20 godina zatvora.

Conor McGregor je vrlo brzo napustio pritvor, nakon što je za njega plaćena jamčevina u visini od 12.500 dolara.

Ovo nije prvi put da je McGregor imao posla s policijom.

Connor McGregor, 30, was arrested on Monday March 11 and charged with felony strong-armed robbery and misdemeanor criminal mischief. According to an arrest report, McGregor and a fan were walking out of Liv nightclub at the Fontainebleau on Miami Beach at about 5am on Monday morning. The fan then tried taking a photo of McGregor with his cell, before the UFC fighter allegedly slapped the phone out of his hand, then stamped on it several times. According to cops McGregor then picked up the phone, valued at ,000, and walked away with it. The incident was captured on surveillance video. McGregor was not arrested at the scene, but detectives spent the day investigating and later found him at a Miami Beach home on North Venetian Drive.
12 Mar 2019, Image: 418819173, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Conor McGregor smiles as he is released from Jail in Miami.
11 Mar 2019, Image: 418831989, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Conor McGregor i Habib Nurmagomedov suspendirani su zbog incidenta koji se dogodio nakon borbe u Las Vegasu u listopadu prošle godine. Nurmagomedov je suspendiran na devet mjeseci i zaradio je 500 tisuća dolara kazne, a McGregor je suspendiran na šest mjeseci i morat će platiti 50 tisuća dolara. Borbi je prethodilo višetjedno neukusno vrijeđanje McGregora prema Nurmagomedovu, a nakon borbe koju je Habib dobio, poludio je, preskočio ogradu i započeo tučnjavu s članovima McGregorovog stožera.

Također, Conor McGregor je u u travnju prošle godine izazvao nerede u New Yorku u Barclays Areni na medijskom druženju i podigao veliku prašinu u MMA krugovima.

Ludi Irac se s društvom pojavio u dvorani te je navodo pokušavao doći do nekog od boraca koji su je napuštali. Došli su do kombija u kojem su bili neki borci, udarali su po staklu, a letjele su i stolice. Nerede su morali smiriti pripadnici osiguranja, nakon čega su McGregor i njegovi ljudi iz pratnje napustili dvoranu i ušli u vozilo koje ih je čekalo.

Kasnije je procurio i video na kojemu se vidi grupa ljudi, među kojima je i McGregor, kako razbacuju stvari po dvorani, a McGregor nekome viče da izađe. Vikao je upravo Khabibu Nurmagomedovu, koji se već nalazio u kombiju.

Conor McGregor is released from jail in Miami.
11 Mar 2019, Image: 418831234, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:23