PLES PRIJE 21 GODINU

ZORAN PREDIN NA FACEBOOKU OBJAVIO STATUS KOJI JE IZAZVAO VELIKO ZANIMANJE, I TO NE SAMO OBOŽAVATELJA Moli se dotična ljepotica da se javi...

 Goran Mehkek / HANZA MEDIA

Glazbenik Zoran Predin na svom je profilu na Facebooku objavio status koji je izazvao veliko zanimanje korisnika te društvene mreže, i to ne samo obožavatelja.

Za nešto manje od 20 dana sa svojim će bendom Lačni Franz održati dva koncerta u Sarajevu, u Teatru Sartr, 21. i 22. travnja. Uoči koncerata Predin je na svom profilu objavio staru fotografiju na kojoj pleše s nepoznatom djevojkom i napisao:

‘Traži se djevojka (vidi foto) s kojom sam plesao valcer 1996. godine, na prvom poslijeratnom koncertu grupe Lačni Franz u podrumu Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu. Bilo bi mi stvarno drago ako bi mogli ponovo otplesati valcer 21 godina kasnije 21. ili 22. 4. u Teatru Sartr u Sarajevu. Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..’

Koncertima Lačnog Franza obilježava se 21. godišnjica prvih posljeratnih koncerata u Sarajevu, koji su se održali krajem travnja 1996. godine na Akademiji scenskih umjetnosti. Članovi benda pozivaju publiku koja je bila na koncertima 1996. godine, da se jave na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Lačni Franz će organiziratii njihov dolazak na koncert i druženje s bendom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:42