SARA SAMPAIO

ZOVU JE OSMIM SVJETSKIM ČUDOM Ona je Victorijina anđelica s diplomom u ruci i milijunašem pod rukom, obožava pozirati gola: 'Pa i rođeni smo goli!'

 Getty Images for Victoria's Secr

Sara Sampaio u rodnom je Portugalu već pet puta proglašena najboljim ženskim modelom, a s 25 godina tek je na početku karijere. Od prošle godine jedna je od Victorijinih 'anđelica', što joj je oduvijek bila želja, a nedavno je u donjem rublju ovog prestižnog modnog brenda prošetala i pistom u Parizu.

Njezina karijera započela je nakon što ju je agent uočio kad je imala 15 godina, no preporučili su joj da pričeka još godinu dana kako bi se mogla prijaviti na natjecanja. Sa 16 godina pobijedila je na natjecanju u modelingu što joj je omogućilo pojavljivanje u jednoj reklami i mjesto u modnoj agenciji. No, roditelji joj nisu dozvolili da se manekenstvom počne baviti profesionalno prije nego što završi školovanje pa se danas može pohvaliti i diplomom sa sveučilišta u Lisabonu.

Kad je njezina karijera modela u pitanju, krasila je naslovnicu portugalskog Voguea, a kada je izašla u portugalskom izdanju časopisa GQ nazvali su je osmim svjetskim čudom.

A photo posted by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Pojavila se i u uglednim časopisima kao što su Marie Claire, Maxim te Harper's Bazaar. Prošle godine uvrštena je i među 20 najljepših 'anđelica' svih vremena. Ove godine nosila je revije za najpoznatija modna imena Jean Paul Gaultiera, Balmain, Miu Miu, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Moschino, Dolce & Gabanna i Missoni.

Više puta je istaknula da joj nije problem pozirati gola jer golotinju smatra snažnim i umjetničkim oblikom izražavanja.

- Na kraju krajeva, rođeni smo goli - zaključila je jednom prilikom.

A photo posted by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Sara smatra da bi se svi trebali osjećati ugodno u svom tijelu bez obzira na oblik i veličinu, a često diže glas protiv pretjerano mršavih manekenki. Trenutačno je u vezi s britanskim milijunašem Oliverom Ripleyjem, 33-godišnjim osnivačem tech tvrtke Black Ocean.

A photo posted by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

A photo posted by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

A photo posted by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

A photo posted by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30:  Sara Sampaio poses backstage during the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France.  (Photo by Dominique Charriau/Getty Images for Victoria's Secret)
Getty Images for Victoria's Secr

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30:  Sara Sampaio walks the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Getty Images for Victoria's Secret

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:38