OSKAROVKA ANNE HATHAWAY

Zvijezda filma “Oceanovih 8” uživa u kupanju, vožnji brodom i zabavama s Valentinom

Iako se za mnoge ljetna sezona privodi kraju, kad su slavne ličnosti u pitanju, kraj kolovoza idealno je vrijeme za odmor, i to obiteljski. Tako se podužoj listi svjetskih zvijezda koje su za ljetovanje odabrale našu obalu pridružila i oskarovka Anne Hathaway, jedna od najtraženijih glumica Hollywooda.

Čari Jadrana

Nacionalni park Krka oduševio je slavnu manekenku i anđelicu Victoria’s Secreta Lily Aldridge koja je nedavno objavila da čeka drugo dijete, a pod slapovima Krke fotografirala se s kćerkicom. Zagrebom je, pak, prošetao poznati američki glumac Jesse Eisenberg, koji je pauzu od snimanja odlučio s partnericom Annom Strout i djetetom provesti i u hrvatskoj metropoli.

Glumac poznat po ulogama u filmovima “Društvena mreža”, “Batman vs Superman: Zora pravednika” te “Majstori iluzije” Zagrebom se oduševio još u jesen 2007. kada je ispričao kako je uživao razgledavajući stare dijelove grada, a navečer u izlascima u klubove. Primošten i okolicu za odmor je, pak, odabrao iznimno uspješni maneken, pobjednik hit showa “America’s Next Top Model”, 29-godišnji Nyle DiMarco, kojeg u osvajanju modnog svijeta nije spriječila ni činjenica da je od rođenja gluh, baš kao i njegova majka koja je samostalno odgojila Nylea i njegovu braću koji su također gluhi.

Međutim, najveća zvijezda u Hrvatskoj ipak je slavna Anne Hathaway koja uživa u čarima Jadrana u društvu supruga Adama Shulmana i dvogodišnjeg sinčića Jonathana, no oni su tek dio zvjezdane ekipe. Naime, slavna se glumica s obitelji pridružila počasnom predsjedniku i jednom od osnivača jedne od najjačih modnih kuća na svijetu Valentino, Giancarlu Giammettiju, koji je donedavno na jahti slavnog dizajnera Valentina Garavanija TM Blue One obilazio akvatorij Dubrovnika s kraljicom talk showa i glumicom Oprah Winfrey te dizajnericama Diane Von Furstenberg, Georginom Brandolini te Oprahinom suradnicom Gayle King. Premda je društvo uživalo u šetnjama i ljepotama Dubrovnika i okolnih otoka, na jahti nije bio i sam Valentino.

Međutim, dolazak Anne Hathaway s obitelji slavni dizajner nije želio propustiti, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama, jahta TM Blue One ovih je dana obilazila Kornate. Valentino je godinama bio stalni gost na našoj obali, svako ljeto obavezno obilazeći Hvar i Dubrovnik, a tradiciju je nastavio i ovog ljeta. Anne Hathaway Valentinova je dugogodišnja muza i upravo su njegove kreacije njezin najčešći izbor za crveni tepih, posebno kad su u pitanju najvažnija društvena događanja, poput dodjele Oscara ili Met Gala večeri. O tome koliko su 86-godišnji dizajner i glumica bliski dovoljno govori i fotografija njih dvoje u zagrljaju koju je na svoj Instagram stavio Giancarlo Giammetti.

Skrovite uvale

Elitno društvo, u svakom slučaju, odlično se zabavlja krstareći skrovitim uvalama naše obale, a na luksuznoj Valentinovoj jahti proslavili su i rođendan kreativnog direktora modne kuće Valentino Pierpaola Picciolija. Giammetti je prije Hrvatske plovio grčkom obalom, no posljednjih desetak dana ne prestaje objavljivati fotografije naših gradova i uvala, a posebno ga je, čini se, osim Dubrovnika, oduševio Split gdje su mu se, najvjerojatnije, pridružili Anne Hathaway i sam Valentino. Inače, Giammetti i Valentino veliki su prijatelji koji su zajednički stvorili dizajnerovo modno carstvo i puno vremena provode zajedno.

Upravo je Valentino i bio taj koji je Giammettija “zarazio” hrvatskom obalom jer zajednička ljetovanja na TM Blue One za njih dvojicu gotovo su pravilo, a pravilo je i da se na jahti uvijek nađe i slavno društvo. Posljednja u nizu je zvijezda filma “Oceanovih 8” Anne Hathaway, koja je u Hrvatsku stigla iz Miamija.

Ondje se sa suprugom i sinom odmarala u resortu Soho Beach House, gdje su, poput svih ostalih gostiju, bez velike pompe i osiguranja vrijeme provodili uživajući pokraj bazena i družeći se sa svima, posebno obiteljima s djecom, ne privlačeći preveliku pažnju na sebe. Par je, ispričali su gosti resorta, djelovao zaljubljenije nego ikad prije, razmjenjujući nježnosti i uživajući u igri sa sinčićem. Kraj odmora očito su željeli provesti daleko od vreve, uz bliske prijatelje i na nekim od najljepših mjesta na našoj obali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:11