NA PSIHIJATRIJI

ZVIJEZDA OBOŽAVANE SERIJE MELROSE PLACE SE POKUŠALA UBITI? Slavna američka glumica je hospitalizirana, policiju i hitnu alarmirala je njena majka

 Profimedia, Blink News

Američka glumica Heather Locklear (56) u nedjelju je hospitalizirana i podvrgnuta psihijatrijskoj evaluaciji, piše Variety.

Kapetan Garo Kuredjian iz ureda šerifa okruga Ventura potvrdio je da su i policija i vatrogasci u nedjelju u 15:50 sati po lokalnom vremenu intervenirali u bloku apartmana 4900 u ulici Summit View Drive.

TMZ je izvijestio da glumičina majka pozvala policiju kada je uočila da joj se kćerka ponaša nestabilno te da prijeti da će si nauditi. Premda Kuredjian nije mogao potvrditi je li telefonski poziv uputila član Locklearine obitelji, rekao je da Locklear nije bila ta koja je nazvala policiju.

Locklear je nakon dolaska policije i vatrogasaca hospitalizirana te je podvrgnuta psihijatrijskoj evaluaciji. Incident se u ovom trenutku tretira kao medicinski slučaj, a ne zakonski prekršaj. Protiv Locklear trenutno nije podnesena kaznena prijava.

Locklearina publicistkinja je rekla da glumica trenutno ne traži uloge te da nema dodatnog komentara.

Ovaj incident dolazi gotovo četiri mjeseca nakon što je Locklear uhićena za obiteljsko nasilje i udaranje policajca. Glumica se više godina muči s depresijom, anksioznošću te je kompletirala program za odvikavanje od droge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 05:14