RYKER GAMBLE

ZVIJEZDA YOUTUBEA POGINULA U PADU S VODOPADA Imao je više od milijun fanova koji su pratili njegove pothvate: 'Htjeli smo inspirirati ljude'

 
Ryker Gamble
 Instagram

Internetska zvijezda Ryker Gamble poginuo je nakon što je pao s vrha vodopada u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, potvrdila je policija. Imao je samo 30 godina.

Popularni YouTuber i putopisac koji je svoje videe objavljivao na kanalu High On Life, Gamble je jedna od tri osobe čiju je smrt u četvrtak potvrdila policija, piše Mashable.

Prema Associated Pressu spasilačka je ekipa pronašla Gamblea i još dvije osobe koji su pali sa Shannon Fallsa, trećeg najvećeg vodopada u Britanskoj Kolumbiji.

Nakon što su uživali u kupanju na vrhu, trio se krenuo spuštati uz rub grebena. Nažalost, svi troje su pali u više od 30 metara duboku provaliju.

Playing with at a rescue reserve!! - @elephantsbali @mindy

A post shared by Ryker Gamble (@rykergamble) on

Gotovo pola milijuna pretplatnika na YouTubeu i 1,1 milijun obožavatelja na Instagramu pratilo je Gamblea i njegovu ekipu u ekstremnim pothvatima, parkouru, penjanju, spuštanju po slapovima i vožnji kajacima po cijelom svijetu.

‘Na tjednoj bazi objavljujemo videe kako bi inspirirali gledatelje da se ne boje, nego da krenu istraživati svijet’, piše na njihovoj YouTube stranici. Ondje ćete naći snimke nekih od najimpresivnijih nacionalnih parkova i lokacija na svijetu, od Indije i Tajlanda do Grčke.

Gambleova je djevojka, Alissa Hensen, na Instagramu objavila dirljivu poruku.

Grief seems to bring everything to a halt. What was once possible seems irrelevant. The schedule is cleared, the mundane ignored. One moment a wave of catastrophic emotions, the next a cavern of emptiness. Death is not a request to stop living, it is a request for loving. It calls us to see fully what is in front of us. To see what needs healing. To see those for whom our hearts would break if we did not speak the words that need speaking. It asks us to tend to one another. To value this moment here and now. To face our own ephemerality. Death violently shakes us awake, time and time again. . We lost a bright star of a man and our community is shaken. His two dear friends and allies gone with him. May we gather and love one another deeply at this time. May we pray for his spirit, his loved ones, and all those touched by his heart and this loss.

A post shared by Heather Obscura (@heyheatherobscura) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:40