GOLEMA TUGA

STRAŠNA TRAGEDIJA OBILJEŽILA ŽIVOT GLUMICE IZ POPULARNE SERIJE Desetogodišnji sin otišao je u posjet rodbini u Kanadu, ali nikad se nije vratio kući

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.02.2018. u 09:58

Screenshot

Bosanskohercegovačka glumica Belma Lizde-Kurt (47), koju je regionalna publika upoznala i zavoljela kao legendarnu Bubu u hit TV seriji "Lud, zbunjen, normalan", prije sedam godina doživjela je tragičnu nesreću koja joj je obilježila život, piše Dnevnik.hr.

Belma i suprug, proslavljeni redatelj Aleš Kurt (52), od Jana Isaka, koji je tad imao samo deset godina, nisu se stigli ni oprostiti. Naime, dječak je otišao posjetiti rodbinu u Kanadu, gdje ga je 63-godišnja rođakinja odvela u vožnju kajakom. Nažalost, čamac se prevrnuo, a Jana Isaka pronašli su tek sljedećega dana. I on i rođakinja završili su u bolnici, ali Belmin sin preminuo je od ozeblina.

Poslije ove strašne tragedije, popularna glumica posvetila se radu s djecom i odgajanju kćeri, koja danas ima deset godina, prenosi Dnevnik.hr.

Omiljena Rubija Bubić Buba iz serije "Lud, zbunjen, normalan" kaže kako je upravo djeca najviše poistovjećuju s likom koji glumi.

- Gledatelji zbilja vjeruju da Buba postoji - kad vide mene, Belmu, koja samo radi svoj posao, oni prepoznaju Bubu - često se ne mogu sjetiti odakle me znaju, ali vide me kao nekog bliskog i dragog. Pitaju me kako sam, kako mi je obitelj, požele mi sve najbolje... - ispričala je svojedobno Lizde-Kurt.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo