NJEGOVA REAKCIJA BILA JE GENIJALNA

'SUSJEDI SU ME ZVALI DA ME UPOZORE KAKO MI NETKO KAMPIRA ISPRED KUĆE' Petar Grašo opisao suludu situaciju s vatrenom obožavateljicom

 Bruno Konjevic / CROPIX

Petar Grašo (41) kaže kako mu nikada nije bilo jasno zašto žene vrište za njim jer se on jednostavno ne smatra seksi muškarcem, ali za portal Puls Online prepričao je najluđe iskustvo koje mu je svojedobno priredila jedna zaluđena obožavateljica.

- Jednom je ta djevojka iz Makedonije došla u Split i spavala ispred moje kuće... Zvali su me susjedi kako bi me upozorili da mi netko kampira ispred praga. Ali i tu neugodnu situaciju riješio sam na lijep način - djevojku sam pozvao u kuću te joj pokazao kako sam i ja samo čovjek koji cijeni svoju privatnost. Ona je poslije toga otišla kući, i danas mi ponekad piše, a u međuvremenu se udala i dobila dvoje dece - rekao je Grašo.

Splitski pjevač također se osvrnuo i na dugogodišnju vezu s kolegicom Danijelom Martinović (46) te konstantna pitanja o njihovu vjenčanju.

- Držim do tradicije, ali nisam tip osobe koja robuje tuđim mišljenjima. Je li bolje da žena bude u braku u kojem je suprug tuče? Meni je bolje živjeti u slobodnoj vezi, bez papira. Ljubav se pokazuje obožavanjem, kuhanjem i putovanjima, a ne pečatom. Mislim kako zbog toga nisam manje dobar čovjek - izjavio je Petar, a prenosi Puls Online.

S obzirom da je na estradi već 20 godina, Grašo se, kaže, naviknuo na svakojake tračeve o sebi.

- Mediji su me rastavljali, vjenčavali, nekoliko puta bio sam i mrtav, pa homoseksualac... - sve je to jedan teret koji dobiješ kad si iznad prosjeka - zaključio je popularni Splićanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:59