SVE SAMO NE TRADICIONALNO

SVI POZNATI DETALJI KRALJEVSKE SVADBE Clooney je bio kralj plesnog podija, a mladenka je s dvije geste još jednom zaobišla pravila

 
George Clooney i Amal Clooney
 Odd ANDERSEN/Pool / REUTERS

Holivudska legenda George Clooney (57) i odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney (40) bili su dio zvjezdane elite koja je u subotu prisustvovala kraljevskom vjenčanju u Windsoru.

Prema pisanju britanskih medija, na zabavi, koju je poslije raskošne ceremonije organizirao princ Charles (69), popularni glumac pokazao se kao "apsolutni kralj" plesnoga podija.

Osim s mladenkom Meghan Markle (36), popularni glumac plesao je i s vojvotkinjom od Cambridgea Kate Middleton (36), ali jedna članica kraljevske obitelji "glatko ga je odbila" - naime, kad je Clooney prišao Sari Ferguson (58), vojvotkinja od Yorka samo ga je izignorirala.

Prema riječima gostiju, zabava na luksuznom imanju Windsor's Frogmore House bila je sve samo ne tradicionalna. Novopečeni supružnici Meghan i princ Harry (33) za prvi ples odabrali su pjesmu "Land of a Thousand Dances" Wilsona Picketta, a na repertoaru se našao i hit "I Wanna Dance With Somebody" Whitney Houston. Slušali su se i house hitovi, koje mladoženja obožava. Glazbu je, prenio je Daily Mail, puštao DJ Sam Totolee, koji je bio angažiran i na vjenčanju princa Williama (35) i Kate Middleton 2011. godine.

Mladenka Meghan još jednom zaobišla je stroga kraljevska pravila i tradiciju tako što je i sama održala govor na zabavi, što nije bio običaj do sad, a pomalo "zločesti" govor, "začinjen" tipičnim britanskim humorom, imao je i Harryjev stariji brat William.

Markle je na tulum dovela i svoga psa Guyja, koji je cijele večeri zabavljao goste "žicajući" hranu i skupljajući njihove mrvice s poda.

The newly married Duke and Duchess of Sussex, Meghan Markle and Prince Harry, leaving Windsor Castle after their wedding to attend an evening reception at Frogmore House, hosted by the Prince of Wales Windsor, Britain, May 19, 2018.. Steve Parsons/Pool via REUTERS
Steve Parsons/Pool / REUTERS
Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa

May 19, 2018; Windsor, England, UK; Sarah Ferguson at George's Chapel at Windsor Castle for the royal wedding of Prince Harry and Meghan Markle., Image: 372322799, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights *** No Tabloids ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA
Sarah Ferguson

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:13