SVE JE RAZOTKRIO NJEZIN BIVŠI

TAJNA AFERA PJEVAČICE I 13 GODINA MLAĐEG GLUMCA 'Spojila ih je ekskluzivna aplikacija za upoznavanje, nijedno od njih nije željelo ništa ozbiljno...'

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 10.09.2018. u 09:27

 • Profimedia, SIPA USA

  Mel B

   

  Mel B (43) i Zac Efron (30) proveli su strastvenu noć zajedno nedugo nakon što se pjevačica odlučila razvesti, tvrdi njezin sad već bivši suprug Stephen Belafonte (43), a prenosi The Mirror.

  Također je otkrio kako su se Mel i 13 godina mlađi junak holivudskih filmova "Djedica pušten s lanca" i "Spasilačka služba" spojili lani, i to preko ekskluzivne aplikacije za upoznavanje, koju koriste isključivo zvijezde.

  - Prvo su si slali poruke, a onda su se i našli u njezinu stanu. Bio je to seks za jednu noć. Oboje su se složili da ne žele ništa ozbiljno, ali kemija između njih bila je 'strašna' ... Zac je bio potpuno očaran Melinim tijelom - tvrdi američki producent Stephen Belafonte.

  Ni Brown ni Efron za sad nisu komentirali navode o romansi.

  Prije nego što je Stephen razotkrio tajnu aferu Scary Spice, i dadilja Rusty Updegraff, koja je svojedobno radila za bivše supružnike, izjavila je kako je Mel B spavala i s pjevačem Aaronom Carterom (30).

  Profimedia, SIPA USA

  Zac Efron

   

  Izdvajamo