PRIPREMITE SE ZA UZLIJETANJE

TERMINAL PLESO ZAUZIMAJU PARTIJANERI Već šest godina dokazujemo da za rasprodane događaje nisu potrebna razvikana imena

 
 Promo

Na terminal Pleso ovoga vikenda ne slijeću zrakoplovi, nego spektakularna produkcija BSH Eventsa. Tamo će postaviti nekoliko stageova, na kojima će u subotu (21. rujna) nastupiti 15-ak DJ-eva.

Departures stage će predstaviti BSH zvuk koji organizatori opisuju kao "crispy urban house". Tu su neka od imena koja su već postala svojevrsni sinonimi za BSH, kao i glazbenici koji prvi puta gostuju kod BSH. Sviraju Brun Dux, Vedran Car, Pablo Panda, Aldo Morro i Full Ferry, dok je najavljeno da će posljednji set, onaj uz izlazak sunca, odraditi poseban gost čiji je dolazak iznenađenje.

Arrivals stage donosi underground sound, a na njemu će glavni biti Sonnet b2b Neroa, Kali, Andrea Ljekaj, Marina Karamarko te Mony. Terrace stage pak donosi hip-hop i trap ritmove, a na check-inu će vas dočekati Carlito i Groovyman. Check-in, inače, traje od 18 do 21 sat, a, ako ne želite propustiti let koji traje do čak sedam sati ujutro idućeg dana, bordajte se na vrijeme.

Promo

Jedan od posljednjih open-air partija ove sezone ujedno je i najveći događaj koji BSH priprema do sada. Organizacija je to koja je posljednjih godina navikla hrvatsku publiku na velike spektakle, zvučne i vizualne senzacije koje idu u korak sa svjetskim trendovima. Na suvremen način reinterpretiraju kulturna bogatstva uz svoj prepoznatljiv potpis.

Pretvaraju cijeli grad u pozornicu, pa su tako, osim Plesa, svoje zabave već radili na Medvedgradu, Trsatu, u parku Maksimir, u Laubi, na teniskim terenima na Šalati i još cijelom nizu ekskluzivnih lokacija. Ponosni su i na činjenicu da su gotovo svi njihovi događaji rasprodani iako svoje line-upove slažu gotovo bez iznimke od domaćih glazbenika.

Promo

- Već šest godina dokazujemo da za rasprodane događaje nisu potrebna razvikana imena, scenu je moguće uzburkati upornim radom i strašću koja je najbolji saveznik, te uz pomoć svih vas koji BSH činite onime što je – kažu organizatori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:08