INTERVJU ZA GLORIJU

'TEŠKO MI JE. PRETEŠKO I PRERANO DA BIH O TOME GOVORIO' Velika tuga Janka Popovića Volarića zbog gubitka najvažnije žene u životu

 Berislava Picek / CROPIX

Zagrebačkom glumcu Janku Popoviću Volariću (37) ovo je godina podvojenih osjećaja. U poslovnom smislu ne može se požaliti: proljetos je snimio čak dva filma - horor “Egzorcizam” i komediju “Comic sans” - a u Histrionima s Dorom Fišter glumi u humornoj drami “Igra u dvoje” te u nekoliko predstava u Zagrebačkom kazalištu lutaka, piše Gloria.

Ipak, privatni život druga je priča - naime, Janko je prekinuo dvogodišnju vezu s beogradskom kolegicom Tijanom Pečenčić, s kojim je glumio u serijalu “Kud puklo da puklo”. No najveći gubitak doživio je prije dva i pol mjeseca, kad je njegova majka, prevoditeljica s engleskog i francuskog Gordana Popović-Vujičić, izgubila bitku s teškom bolešću. Bilo je to baš nakon audicija za "Supertalent" na Novoj TV, u kojem sudjeluje kao član žirija - tako da je prvih nekoliko emisija snimio u kovitlacu vlastitih osjećaja. Emotivna bura koja je uslijedila nakon gubitka najvažnije žene u životu, za koju je kao sin jedinac bio jako vezan, na njegovom se licu nije vidjela. Stiskao je zube i suzdržavao suze, piše Gloria.

Koliko vam se život promijenio nakon gubitka majke?

- Teško mi je... Preteško i prerano da bih o tome govorio.

Smeta li vašem 19-godišnjem sinu Davidu što ga prepoznaju kao sina Janka Popovića Volarića?

- Naviknuo se, ali mislim da mu to ide jako na živce. Buntovan je i nervira ga zadiranje u privatnost.

Što ste zaključili o glumačkim ljubavima nakon predstave 'Igra u dvoje', ali i iz vlastitog iskustva braka i veze s glumicama?

- Ništa nisam zaključio. Sve je individualno. Nikad ne bih mogao reći da neću biti s glumicom, kuharicom ili ženom neke određene profesije. Stvar je u karakteru, a ne u zanimanju.

Jeste li u vezi?

- Već neko vrijeme sam sretno slobodan.

Biste li voljeli imati još djece?

- Apsolutno. Bilo bi čudno imati djecu s tako velikom razlikom u godinama, ali vjerujem da će se to kad-tad dogoditi.

Cijeli intervju pročitajte na portalu Gloria.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:25