NOVO LICE 'ČISTE LJUBAVI'

TEŽAK I TRNOVIT PUT DO USPJEHA UGLEDNOG GLUMCA 'Dugo sam bio bez papira, bez putovnice... Otac mi je umro, a ja mu nisam mogao otići na sprovod'

 
 Nova TV

Mostarac Velibor Topić novo je pojačanje domaće TV serije "Čista ljubav" - ovaj zgodni 47-godišnjak dobio je ulogu šefa policije Dominika, a kako već godinama živi i radi u Londonu, ostvario je i uspješnu inozemnu karijeru - naime, glumio je u filmovima "Robin Hood", "Kraljevstvo nebesko", "Kingsman: Tajna služba", "Zdrpi i briši", "Svetac"...

No Veliborov život nije uvijek bio lak - iz Sarajeva, gdje je studirao glumu na Akademiji scenskih umjetnosti, otišao je poslije rata, 1994. godine.

- U Engleskoj sam dugo bio bez papira, bez putovnice... Otac mi je umro, a ja mu nisam mogao otići na sprovod. Prije toga nisam ga vidio sedam godina. U tom razdoblju, kad sam mogao raditi samo u Engleskoj, svaki mjesec morao sam se prijavljivati na policiju, a to nikada ne bih ni rekao produkciji jer mi ne bi dali ulogu - otkrio je Topić za Dnevnik.hr.

Osim u "Čistoj ljubavi", Velibora ćemo gledati i u novom holivudskom filmu "Nemoguća misija 6".

- Vjerojatno zbog izgleda često glumim negativce. Mama mi je uvijek govorila: 'Sine, ti si tako dobar, zašto uvijek igraš njih', a ja bih joj odgovorio: 'Majko, zašto se buniš, pa plaćaju me' - rekao je Velibor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:48