NASTUPI ZA PAMĆENJE

'TI ĆEŠ BITI NOVA HRVATSKA TINEJDŽERSKA ZVIJEZDA!' Žiri i publiku Supertalenta oduševio sjajni Filip, a razočarao tip koji je poželio levitirati...

 
Supertalent, neuspjeli nastup Michaela Gostynskog iz Poljske.
 Screenshot youtube video Supertalent

U večerašnjoj emisiji Supertalent žiri je oduševila 16-godišnja plesačica Dora Pavlić. Bez imalo treme i s puno adrenalina izvela je nastup koji je i Davora Bilmana dignuo na noge. Ova se 16-godišnjakinja plesom bavi već 12 godina, a nastup na Supertalentu nije joj prvi. U tom je showu nastupila već dvaput, a iza sebe ima i brojna druga plesna natjecanja. ''U plesnoj točki najvažnije je prenijeti ljudima to što plešeš ili koji god talent imaš i povezati se s publikom i žirijem'', ispričala je Dora.

Publiku i žiri je oduševio i 18-godišnji Filip Rudan, koji je na pozornici Supertalenta otpjevao Sealovu 'Kiss from a rose', a uz to je i svirao gitaru. 'Voljela bih da imam mogućnost pozvati te ovdje i da u zaglavlju piše ime moje izdavačke kuće koju nemam, ali ovog trenutka bih te pozvala da mi potpišeš ugovor!'' poručila mu je Martina. ''Ti bi za mene mogao biti nova hrvatska tinejdžerska zvijezda'', komentirala je oduševljena Maja.

Spektakularnim akrobacijama na visini žiriju su dah oduzele majka i kći. Maria Sučarov se četiri godine bavi plesom na svili, čemu ju je naučila njezina majka, ujedno i trenerica, Ivana Sučarov, koja je članica ekipe Vertigo Variete, akrobatske grupe sastavljene od tri cirkuske aktivistice koje plešu u zraku.

Nastup za pamćenje priredio je Jernej Koznan iz Slovenije, koji je već pobijedio u tamošnjoj verziji Supertalenta, a sada se želi predstaviti i publici u Hrvatskoj. Namjerava se plasirati u polufinale. Kaže da je plesati naučio uz pomoć interneta, a sada tome podučava i djecu. Osim što je oduševio publiku, žiri mu je dao sva četiri 'da'.

Akrobacije je žiriju pokazao i Dario Zvornik koji je nastupio sa stalcima za stojeve. Radio je ručno balansiranje. 'Kada sam krenuo na gimnastiku počeo sam raditi stojeve i tako sam sve više i više vježbao', kaže Dario. Njegov je nastup pohvalila članica žirija Maja Šuput, no dala mu je i jedan savjet: 'Dojam bi bio puno bolji da si imao primjeren kostim.'

Poigravanje s gravitacijom nekima večeras ipak nije uspjelo. Michael Gostynski iz Poljske pokušao se predstaviti levitacijom uz pomoć stolica, no ipak nije uspio na trenutak ostati u zraku. To je planirao učiniti snagom meditacije i unutrašnje pripreme. 'U početku nisam uspijevao, a kasnije kada sam shvatio što je poanta, išlo mi je', rekao je i dodao da u tom položaju može ostati maksimalno 15-ak sekundi.

20-godišnji Denis Bart iz Sarajeva novac skuplja svirajući. Zbog toga što je prerano rođen, Denis ima epilepsiju i autizam, no unatoč teškoćama sklada, svira i pjeva. Žiri Supertalenta dirnuo je pjesmom Olivera Dragojevića 'Oprosti mi pape'. I njemu su sva četiri člana žirija rekla 'da'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:54