KRAJ IDILE

Tigera Woodsa supruga istukla golf-palicom jer ju je prevario

Nekoliko dana nakon što je većina medija prenijela kako je sportski velikan ozlijeđen u automobilskoj nesreći, na vidjelo su izašli skriveni detalji te vijesti: na Tigera je nasrnula supruga Elin Nordgren, nakon što je saznala da je vara sa zanosnom Rachel Uchitel, hostesom u jednom njujorškom noćnom klubu
Tiger Woods walks to the 14th green during the Arnold Palmer Invitational golf tournament in Orlando in this March 12, 2008 file photo. The world number one golfer was seriously injured in a car accident on Friday, a Florida newspaper reported. The Orlando Sentinel, citing the Florida Highway Patrol, said Woods' car struck a fire hydrant and a tree in Florida's Isleworth community, near Orlando. REUTERS/Hans Deryk/Files (UNITED STATES SPORT GOLF)
 Reuters

Tiger Woods, najbolji i najplaćeniji golfer svijeta, koji je u petak ujutro stradao u automobilskoj nesreći nedaleko od svoje dva i pol milijuna dolara vrijedne vile u Orlandu na Floridi, ipak nije ozbiljnije stradao, javljaju američki mediji. Woods se sa svojim sportskim Cadillacom najprije zabio u hidrant, automobil se potom okrenuo i udario u drvo, a njegovi obožavatelji i svekolika sportska javnost odahnuli su kad su sljedeći dan čuli da je njihov miljenik i golferski heroj zadobio samo porezotine na licu.

Palicom o prozor Cadillaca

“Woods je za volanom ležao krvav, bez svijesti, nije bio u alkoholiziranom stanju, zračni se jastuci nisu otvorili jer nije vozio prebrzo, a pokraj razbijenog automobila stajala je njegova supruga Elin Nordegren, bivši švedski model, s golferskom palicom u ruci kojom je htjela razbiti staklo i izvući ozlijeđenog supruga iz olupine”, stajalo je u prvom izvješću lokalne policije.

Inspektori su, međutim, utvrdili da im u priči nešto ne štima, u subotu su skoknuli do doma Woodsovih, ponovno ispitali Tigera, Elin, susjede i očevice, i priča je dobila bitno drukčiji sadržaj: Elin Nordgren, naime, nije u ruci držala golfersku palicu zato što je njome htjela razbiti staklo i izvući onesviještenog supruga, nego zato što ga je istom tom istom palicom luđački naganjala po kući nakon što je saznala da ju suprug i dalje vara sa zanosnom brinetom Rachel Uchitel koja radi kao hostesa u jednom njujorškom noćnom klubu. Štoviše, policija neslužbeno iznosi da Tiger ozljede na licu nije ni zadobio u sudaru, nego mu ih je svojim rukama, noktima i palicom nanijela upravo pobjesnjela supruga.

Ironično, svađa je buknula u četvrtak navečer, kada se obitelj okupila za večerom u povodu Dana zahvalnosti, praznika kojim Amerikanci slave tradicionalne obiteljske vrijednosti. Burna se rasprava očito nastavila, u petak u dva u noći Tiger je bijesno izašao iz vile, sjeo u automobil, a za njim je izjurila Elin i stala lupati palicom po Cadillacu. Na taj je način ometala supruga za volanom sve dok se nije zabio u hidrant pa u drvo.

Preljub bi ga mogao koštati

Tiger Woods apsolutni je kralj golfa. Počeo ga je igrati sa samo dvije godine, dovoljno da zaradi titulu čuda od djeteta. Već sa 20 osvojio je golferski Masters, što mu je osiguralo još jednu povijesnu titulu: postao je prvi pobjednik golferskog megaturnira koji nije bijelac. U svojoj briljantnoj sportskoj karijeri koja je uslijedila osvojio je stotine turnira, potpisao niz vrtoglavih sponzorskih ugovora, a njegova se zarada procjenjuje na oko milijardu dolara.

Krajem 2003. godine Woods se zaručio sa švedskom manekenkom Elin Nordegren. Upoznao ih je poznati švedski golfer Jesper Parnevik, kod kojeg je Elin radila kao babysitterica. Godinu dana kasnije vjenčali su se na Barbadosu. Ubrzo su dobili prvo dijete, kćer Sam, a u veljači ove godine sina Charlija. Od brojnih imanja i nekretnina koje posjeduju, prebogati par za svoj je dom odabrao vilu u Orlandu na Floridi, u susjedstvu NBA zvijezde Shaquilla O’Neala i ostalih sportskih i poslovnih milijunaša.

Obiteljska idila, međutim, upala je u krizu, a svjetski mediji raspisali su se o nevjeri slavnog golfera koji, navodno, nije mogao odoljeti zanosnoj Rachel. Ova je, pak, cijelu priču zanijekala i najavila tužbe nekoliko tabloida.

Povrijeđena Elin očito nije povjerovala ni Rachel ni svojem nevjernom suprugu, a javnost se već zabavlja nagađajući koliko bi Elin milijunčića mogla uzeti odluči li se za razvod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:22