OPSJEDNUTE MODOM

Tinejdžerke snimale pljačke domova slavnih

Djevojke su navodno snimale svoje provalničke akcije u vilama Lindsay Lohan, Paris Hilton i Orlanda Blooma
 AFP

Četiri tinejdžerke uhićene su zbog sumnje da su udružene u tzv. pljačkašku skupinu s Hollywood Hillsa upadale u domove slavnih filmskih i televizijskih zvijezda, poput Orlanda Blooma i Lindsay Lohan te Paris Hilton.

Sumnja se da su mlade pljačkašice pokrale nakit i dizajnersku odjeću vrijednu stotine tisuća eura. Policija tvrdi da je zaplijenila fotografije na kojima su se mlade kradljivice slikale sa ukradenim stvarima, poput plavog Rolexa Lindsay Lohan. Na njihovim računalima također su pronađene adrese slavnih.

Istražitelji pretpostavljaju da se mlade djevojke pomoću interneta došle do adresa slavnih te njihova rasporeda snimanja, te su tako znale kada mogu nesmetano upasti na njihova imanja.

Rachel Lee, Diana Tamayo, Courtney Ames i Alexis Neirs uhićene su u Las Vegasu i u Los Angelesu, a osim njih uhićena su i dvojica muškaraca. Policija istražuje provale u domove još najmanje četiri američke TV zvijezde.

Američka starleta i bogata nasljednica Paris Hilton prošle je noći u policijskoj stanici u Los Angelesu pokupila većinu dragocjenosti otuđenih iz njenog doma u vrijednosti od oko milijun i pol eura.

I to nije sve. Sestra jedne od uhićenih djevojaka snimala je njihovo puštanje iz pritvora, a prema porukama na Twitteru te izvorima američkih tabloida djevojke su snimale svoje pljačkaške akcije, pa ne sumnjamo da će te snimke, ako postoje, uskoro postati veliki hit na internetu, a možda i više. Bizarne reality emisije u Hollywood su uvijek dobrodošle. (A.V.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:24