PRLJAVI DETALJI

FOTOGRAF OTKRIO MRAČNU STRANU MEGHAN MARKLE 'Bila je jako nepristojna i bahata. Iskompleksirana je, a jedan dio svog tijela nikada ne želi snimati'

 
 Profimedia

Sve su veća govorkanja da će Meghan Markle ponovno pokrenuti svoj lifestyle blog "The Tig", koji je deaktivirala u travnju 2017. godine, prije zaruka s princem Harryjem. Blog je vodila tri godine i na njemu djelila savjete i isksutva od hrane do putovanja, mode, politike, žena koje je nadahnjuju.

Osim toga sve se više govori da će se Meghan vratiti glumi i dobiti ulogu u holivudskom blokbasteru o superjunacima iz Marvelove franšize.

Meghan je napravila detaljan plan, već je završila s jednim angažmanom za Disney u kojem je posudila svoj glas, a sada traži ulogu u filmu o superjunacima.

No, mišljenje o Meghan u filmskom i modnom svijetu baš i nije pozitivno te slovi za umišljenu i prepotentnu osobu. Oni koji su s njom surađivali puno prije nego je postala dio kraljevstva i svjetski poznata, odlučili su otkriti i njezinu mračnu stranu, piše Daily Mail.

Profimedia

Tako se jedan modni fotograf prisjetio kako je izgledala njihova poslovna suradnja, snimanje u Torontu za jedan američki modni brend.

'Meghan je jako nepristojna, bahata i držala se vrlo visoko. I prije početka snimanja upozorili su me na to da je popriličo teška, da je zovu princezom te da pripazim što ću i kako zahtijevati tijekom snimanja. Ponašala se kao diva, kao najveća filmska glumica, iako u to vrijeme nitko i nije znao tko je ona", prisjeća se fotograf.

"Razmažena je i jako nesigurna u sebe. Iskreno ne znam čime je očarala princa Harryja. Mene uopće nije impresionirala, baš suprotno, da mi netko sada ponovno ponudi raditi s njome, odbio bih. Ne volim raditi s takvim ljudima', izjavio je.

Također je otkrio do sada čuvanu tajnu da je Meghan izuzetno iskomplekisrana oko svojih stopala te da ih ne želi fotografirati.

"Jedan od uvjeta pri snimanju bio je da se ne fotografiraju njezina stopala, na što je bila posebno osjetljiva, zbog čega je svima odmah bilo jasno da je poprilično iskompleksirana", prisjeća se fotograf.

Njezina su stopala postala vruća tema nakon turneje po Novom Zelandu, tijekom koje je snimljena bosa i kada su uočeni ožiljci koje ima, kao posljedica navodne operacije čukljeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:25