NAJPRESTIŽNIJI IZBOR LJEPOTE

MISS UNIVERSE HRVATSKE Titulu ponijela prelijepa Mia iz Nove Gradiške, osim ljepote žiri je osvojila i odgovorom na škakljivo pitanje

 
 Tomislav Krišto / CROPIX

Među 19 finalistica najprestižnijeg izbora ljepote Miss Universe Hrvatske, titulu najljepše ponijela je 22-godišnja Mia Pojatina iz Nove Gradiške, koja se okitila i titulom Miss fotogeničnosti, po izboru pratitelja na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Lentu prve pratilje dobila je Danijela Galeković iz Zagreba, a druga je pratilja 26-godišnja Splićanka Silvana Došen.

Drugu pratilju laskavom tiulom Miss simpatičnosti proglasile su ostale finalistice. Mia Pojatina, koja se može pohvaliti diplomom za medicinsku laboratorijsku dijagnostiku, osim ljepotom žiri je osvojila i odgovorom na pitanje što bi napravila da je jedan dan nevidljiva, na što je lijepa Slavonka rekla kako i inače u životu radi sve što je ispunjava i veseli, pa ni pod krinkom nevidljivosti ne bi činila ništa drugačije.

Među žirijem u HTV-ovom studiju Anton Marti odakle je išao izravni prijenos izbora, kao počasna gošća sjedila je bivša supruga američkog predsjednika i uspješna poduzetnica Ivana Trump, koja ovih dana boravi u Zagrebu, gdje je i promovirala svoju novu knjigu 'Odgoj Trumpovih'. Krunu Miss Universe Hrvatske Miji je predala prošlogodišnja pobjednica Shanaelle Petty, a glavna od brojnih nagrada koje slijede najljepšu finalisticu je i stipendija na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:52