ZVIJEZDA KAMENA SRCA

UMRLA SAMA I ZABORAVLJENA Deset godina imala je samo jednu želju, ali njezin unuk, jedan od najvećih glumaca, nije se ni potrudio ispuniti je

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 28.09.2017. u 11:30

EXCLUSIVE:
SHAWNEE, OK. FEBRUARY 20, 2012. Collect picture showing Brad Pitt's grandma, Betty and Brad Pitt - The picture appeared in a local paper in Oklahoma., Image: 119713625, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Coleman-Rayner
Profimedia, Coleman-Rayner

Brad Pitt s pokojnom bakom Betty

 

Betty Russell, 95-godišnja baka holivudskog glumca Brada Pitta, preminula je u dobi od 95 godina u bolnici u Shawneeju, prenose strani mediji.

Meema, kako su je prijatelji zvali od milja, živjela je u domu za starije i nemoćne osobe u istom gradiću u Oklahomi, a posljednjih desetak godina strašno je patila jer je unuk, kojeg je obožavala najviše na svijetu, bez ikakva suvisla objašnjenja prekinuo svaki kontakt s njom.

- Betty je bila skromna i divna žena, a obitelj joj je bila svetinja. Imala je samo jednu želju prije smrti - da je Brad barem nazove - nažalost, to nije dočekala - požalili su se neki članovi obitelji. Dodali su kako je glumac baku posljednji put posjetio 2008. godine, kad je njegova sad već bivša supruga Angelina Jolie bila trudna s blizancima Knoxom i Vivienne.

- Prije ju je redovito zvao, pisao joj i slao cvijeće, a onda je jednostavno nestao. To je Betty slomilo srce. Njezina soba u domu u kojem je živjela bila je prepuna Bradovih i fotografija unuka - rekla je svojedobno Bradova tetka Mary Ann Lanier.

Junak filmova "Klub boraca" i "Nemilordni gadovi" nije reagirao ni nakon što je u medije procurila priča o katastrofalnim uvjetima u kojima žive štićenici doma Rose Manor Nursing Center. Naime, zdravstvena inspekcija je 2015. objavila zabrinjavajuće podatke prema kojima liječnici zanemaruju pacijente, a i higijenski uvjeti opisani su kao apsolutno neprikladni za takav tip ustanove.

Ni dva tjedna nakon bakine smrti 53-godišnji glumac nije komentirao tvrdnje koje mu ni po čemu ne idu u korist.

 

SEOUL, SOUTH KOREA - NOVEMBER 13: Brad Pitt attends the 'Fury' Press Conference at Conrad Hotel on November 13, 2014 in Seoul, South Korea. (Photo by Chung Sung-Jun/Getty Images)
Getty Images
 

Izdvajamo