OBITELJSKI RAT

'UNIŠTILA SI NAS, SAD JE VRIJEME ZA OSVETU' Nećakinja Patricka Swayzeja zaprijetila glumčevoj udovici, protiv nje pokrenula i peticiju na internetu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.04.2017. u 14:04

LONDON - NOVEMBER 28: Actor Patrick Swayze and his wife Lisa Niemi arrive at the UK premiere of
Getty Images

Nećakinja pokojnog Patricka Swayzeja bijesna je na glumčevu udovicu, koja na aukciji planira prodati njegove privatne stvari i to bez pristanka ostatka obitelji.

- Uništila si nam živote, ali kunem se, osvetit ću ti se. Vratit ću ti deseterostruko više. Iskoristila si naše prezime i uzela nam zadnji dolar. Obiteljsko naslijeđe treba ostati unutar obitelji. Dosta je za...ancije, koliko novca još želiš 'iscijediti' iz nas - obrušila se Danielle Swayze na 60-godišnju Lisu Niemi na Facebooku.

Da stvar bude još 'paprenija', nećakinja je na internetu pokrenula peticiju kojom želi zabraniti aukciju, koja bi se trebala održati 28. travnja u Los Angelesu.

Udovica Niemi, naime, između ostalog, prodaje i Patrickovu kožnatu jaknu iz legendarnog filma 'Prljavi ples', njegove igračke iz djetinjstva, ali i motocikl Harley Davidson.

- Pomozite mi zaustaviti Lisu. Sjećanja ne bi smjela imati cijenu! Pomozite Lisi da duboko u sebi opet pronađe srce koje je nekada imala - napisala je Danielle na društvenoj mreži.

Obiteljski rat između Patrickove udovice i ostatka obitelji počeo je nakon što je Niemi izjavila kako planira prodati glumčev ranč u Kaliforniji, iako ga je rodbina htjela pretvoriti u muzej.

Swayze je, prije nego što je 2009. umro od raka gušterače, u oporuci supruzi Lisi ostavio 40 milijuna dolara (oko 280 milijuna kuna).

 

Izdvajamo