DRAMATIČAN KRAJ SHOWA

UPLAKANI FARMER SLOMLJENA SRCA Jovica iz Benkovca: 'Iskreno sam je volio! Plačem jer sam htio obitelj i brak, a ne da me ovako 'vozi' i zaj...va!'

 RTL

Josip Ćiritović iz Benkovca i Nikolina Cvek iz Pule zaljubili su se na prvi pogled, nisu se ustručavali izmjenjivati nježnosti pred kamerama, čak su razgovarali o vjenčanju i djeci, zaklinjali se jedno drugome na vječnu ljubav, no zadnja epizoda RTL-ova showa "Ljubav je na selu" donijela je dramatičan kraj kakavom se nitko nije nadao.

Naime, 34-godišnji Jovica napokon je shvatio kako je njegova voljena Nikolina cijelo vrijeme glumila.

- Nisam to očekivao od nje! Iskreno sam je volio... Htio sam obitelj i brak, a ne da me ovako 'vozi' i zaj...va! Plačem jer mi je rekla da sa mnom nikad nije ni mislila ozbiljno... A kad mi je pred kamerama rekla da me voli, ja sam joj povjerovao! Sad nek' čitava Hrvatska zna kako su zaruke bile njezina ideja! - rekao je uplakani i vidno razočarani Josip.

A da nešto nije u redu s njihovom vezom, dalo se naslutiti i iz Nikolininih prijašnjih izjava:

- On je ljubomoran jer sam okružena dečkima. Bavim se glazbom i muška publika me voli, to svi znaju. Zato smo se i posvađali, jer on pretjeruje sa svojim ponašanjem. Ako se to ne promijeni, svatko će ići na svoju stranu - izjavila je odrješita Nikolina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:50