NOMINIRANI ZA DISKOGRAFSKU NAGRADU

Aljoša Šerić: ‘Pravedno bi bilo da Grašo osvoji Porin za pjesmu godine’

U četvrtak navečer u splitskoj dvorani Gripe glazbenici će imati svoj dan
 Goran Mehkek/EPH

Kako ide? Držimo se, ne damo se. Noćas sam legao u 5.30 ujutro i odgovorno tvrdim da su tulumi na Porinu još uvijek jednako dobri kao i nekad - kaže Aljoša Šerić iz grupe Pavel, nominirane u tri kategorije diskografske nagrade Porin, što se danas navečer dodjeljuje na splitskim Gripama.

Iskren i kolegijalan

- Potajno se nadamo da ćemo odnijeti nagradu u kategoriji najbolje izvedbe grupe s vokalom. Porin u kategoriji najbolje produkcije ne očekujem, zapravo me iznenadila i sama nominacija, a što se tiče nagrade za Pjesmu godine, mislim da bi bilo lijepo da je danas pokupi Petar Grašo - priča Aljoša Šerić, koji će sa svojom skupinom Pavel i nastupiti na završnoj dodjeli glazbenih nagrada. Osim Pavela nastup na splitskom Porinu potvrdili su Josipa Lisac, Massimo, Neno Belan, Petar Grašo, 2Cellos, TBF, Maja Posavec, Dječaci, Queen of Sabe, Nina Kraljić, Auguste, Matija Dedić, Ivan Zak, Bruno Krajcar, Dunja Knebl i Kololira, Ante Cash, Saša Antić, Vatra i Hladno pivo.

Dolazak uzvanika

Svoj dolazak na glazbeni događaj godine potvrdile su i mnoge tv, glazbene te sportske zvijezde koje će se ondje pojaviti kao prezenteri. Svečanost će tako uveličati Jelena Rozga, Tomo in der Muhlen, Giuliano, Žanamari, Ana i Lucija Zaninović, Ivan Šubara, Remi, Zorica Kondža, Luka Tralić Shot, Frano Parać, Mirta Šurjak, Alfi Kabiljo, Paola Jusić, Goran Kovačević, Zlatko Gall, Zlatko Žervrnja, Đelo Hadžiselimović, Stipe Božić, Ella Dvornik te Brendan Gallagher. Voditelji su Duško Ćurlić i Iva Šulentić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:46