TRAŽI I ODVJETNIKA

BB Marijana odlučila, razvodi se i ostaje živjeti u Beogradu s Nemešom?

'Već danima priča samo o tome, a do nas stižu informacije kako je njen suprug već pokrenuo razvod'
 YouTube

Ljubav prema Nikoli Nemeševiću - Nemešu natjerala je Marijanu Čvrljak da od produkcije Big Brothera zatraži dozvolu za kontakt s prijateljicom koja bi joj mogla osigurati odvjetnika, a sve kako bi do izlaska iz kuće na Košutnjaku bilo obavljeno sve potrebno za razvod od supruga Ivana, piše srbijanski Kurir.

Iz RTL-a su pak demantirali da je Marijana od produkcije Big Brothera zatražila da stupi u kontakt s prijateljicom kako bi preko odvjetnika pokrenula brakorazvodnu parnicu. Dodali su i kako uopće nije tražila da razgovara s Velikim Bratom u ispovjedaonici, javlja 24sata . No anonimni izvor za Kurir tvrdi nešto drugo.

- Shvatila je da od života s mužem više nema ništa i da je bolje da na vrijeme počne rješavati problem. S druge strane, teško joj je zbog djeteta, ali je ipak sretna jer je, kako sama kaže, pronašla ljubav svog života - naglasio je anonimni izvor.

Marijana je očito ustrajna, odlučila je kako sigurno neće natrag u Šibenik. Planira ostati u Beogradu i živjeti s novom ljubavi

- Već danima priča samo o tome, a do nas stižu informacije kako je njen suprug već pokrenuo razvod. Ona će pokušati dobiti skrbništvo nad djetetom, ali će teško uspjeti u tome, posebno zbog činjenice štp namjerava ostati u Srbiji - kazao je izvor blizak Marijani .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:58