SUDAR U LONDONU

DAVID BECKHAM DOŽIVIO PROMETNU NESREĆU Slupao Audija nakon što je sina pokupio s treninga

LONDON, ENGLAND - MARCH 22: (R-L) David Beckham and his sons Romeo Beckham and Brooklyn Beckham watch the action during the Barclays Premier League match between West Ham United and Manchester United at Boleyn Ground on March 22, 2014 in London, England. (Photo by Paul Gilham/Getty Images)
 Paul Gilham / 2014 Getty Images

Bivši nogometaš David Beckham navodno je stradao tijekom prometne nesreće. Prema pisanju britanskih medija, Beckham je doživio sudar u svom Audiju nakon što je pokupio sina Brooklyna s nogometnog trenina s Arsenalovog terena za vježbanje u subotu ujutro, piše Daily Telegraph.

U prometnoj nesreći navodno je sudjelovalo još jedno vozilo, a svemu je svjedočio jedan Arsenalov junior koji je i otkrio da je Beckham ozlijeđen, ali ne ozbiljno. Naime, mladić imena Archie Davis objavio je to na svom Twitteru.









'Upravo sam vidio Davida Beckhama, čini se da je imao prometnu i ozlijedio rame', napisao je.

Vijest o prometnoj nesreći na svom Twitteru objavio je još jedan mladi igrač, Thomas Cadman koji je napisao: 'Bilo je čudno igrati protiv Brooklyna Beckhama jutros, a još čudnije je zaglaviti iza Davida Beckhama u prometu nakon što je slupao auto.'









S druge strane, bliski izvori za medije tvrde da je Beckham prošao bez ozljeda.

'Bili su potreseni nakon nesreće. Bio je to popriličan udarac pri većoj brzini, ali svi su izašli neozljeđeni. Svi su dobro, na svu sreću otvorili su se zračni jastuci', otkriva pak bliski izvor za Telegraph.

Brooklyn je potpisao kratkoročni ugovor s Arsenalom ovog mjeseca, a i njegova braća Romeo i Cruz također igraju za juniorske sastave Arsenala.

Vijest o prometnoj nesreći zasad David Beckham niti njegova supruga nisu ni potvrdili ni demantirali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:30