KUPANJE NA KORČULI

DEMI UŽIVA U HRVATSKOJ Štedljiva glumica do Dubrovnika letjela ekonomskom klasom, ali na Jadranu ne silazi s jahte

PASCHING, AUSTRIA - OCTOBER 29: Demi Moore attends the photo call for the Charity Gala of Demi Moore and Ashton Kutcher at PlusCity on October 29, 2010 in Pasching near Linz, Austria. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images) *** Local Caption *** Demi Moore
 Andreas Rentz/Getty Images / 2010 Getty Images

Holivudska glumica Demi Moore, koja sa svoje tri kćeri Rumer, Talullah Belle i Scout LaRue odmor trenutačno provodi na našoj obali, tijekom svog putovanja pokazala je i kako unatoč velikom bogatstvu nije previše rastrošna.

Naime, filmska je zvijezda već neko vrijeme na Mediteranu, a nakon što je dotakla pistu zagrebačkog aerodroma, do Dubrovnika je pretprošle subote zajedno s kćerima doletjela našim Croatia Airlinesom.

Sve što poželi

Iako si može priuštiti luksuz kakav poželi obitelj je, kako doznajemo iz pouzdanih izvora, letjela ekonomskom, a ne poslovnom klasom što bi se očekivalo od zvijezde njezina ranga.

Doduše, Demi Moore vjerojatno je razmišljala praktično, shvativši da na letu koji traje tek sat vremena nema potrebe za dodatnim pogodnostima koje nudi prva klasa, te su se odlučili putovati bez izdvajanja dodatnog novca za avionske karte. Inače, bogatstvo ove 52-godišnje glumice procjenjuje se na oko 150 milijuna dolara, tako da sigurno nije u pitanju škrtost pri kupnji karata.

Pravi odmor

Glumicu i njezine kćeri koje je dobila u braku s kolegom glumcem Bruceom Willisom u Dubrovniku je, pak, čekala luksuzna jahta Adriatic Blues, koja košta oko 50.000 eura tjedno i kojom su se odmah nakon slijetanja uputile na Hvar gdje su večerale u restoranu Gariful. U ranim jutarnjim satima u nedjelju jahta Adriatic Blues otplovila je u smjeru Korčule, a Demi Moore, koja se svojski potrudila osigurati sebi i obitelji strogu privatnost, osvanula je ipak na jednoj od korčulanskih plaža na fotografiji koju je na svoj Instagram profil postavila njezina kći Talullah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:36