ZVIJEZDA CNN-a

Došao u Hrvatsku, saznao da ga dečko Ben vara pa ga izbacio s luksuzne jahte

Zvijezda CNN-a Anderson Cooper slomljenog je srca pobjegao u Hrvatsku nakon što je iz novina, i to čak ne ni američkih već britanskih, doznao da ga dečko Ben Maisani vara. Maisanija su paparazzi snimili kako se ljubi s drugim u Central Park u u New Yorku. Fotografiju je prvi objavio Daily Mail pa kao “vlasnici” priče Coopera u stopu prate i u Hrvatskoj.

Da stvar bude neugodnija, Cooper i Maisani već su bili krenuli na zajednički godišnji kad je objavljena inkriminirajuća fotografija. Ukrcali su se na avion 11. kolovoza, na dan kad je fotografija snimljena. Na dan kad je izišao Daily Mail već su bili u Hrvatskoj, zajedno na jahti. Novinari zasad nisu uspjeli potvrditi da je Maisani otišao s godišnjeg, ali sigurno je da se prvom prilikom iskrcao s jahte.

Podivljao kad je doznao

Ono što se zna jest da je Cooper nastavio odmor u društvu nekoliko slavnih prijatelja. I da je podivljao kad je doznao za prevaru. Britanci citiraju određene “izvore bliske Cooperu” koji kažu da suprotno od onoga što se pričalo Andersonova i Benova veza uopće nije bila otvorenog tipa i da je Anderson “teško pogođen izdajom”. Cooper nije komentirao aferu. Samo je s Jadrana tvitao fotografiju zalaska sunca i riječ “sunset”. Što je za mnoge njegove followere bilo jako simptomatično, jer je Cooper poznat kao neumorni tviteraš, a ovo je bio tek treći tvit iz Hrvatske. Gotovo identičnu fotografiju na Instagramu je objavio Cooperov prijatelj Andy Cohen koji ga je ostao tješiti na jahti. S njima su i glumica Kelly Ripa i njezin suprug Mark Consuelos.

Anderson Cooper se nakon godina nagađanja koja ga prate otkad je postao reporterski superstar, u srpnju konačno autao, izjavom: “Činjenica je da sam gay i da sam uvijek bio i uvijek ću biti. Ne mogu biti sretniji nego što jesam”.

Prijateljica Jessica

S Maisanijem, vlasnikom gay bara Eastern Block na Manhattanu, u vezi je bio tri godine. Živjeli su zajedno u Cooperovom stanu, preuređenoj vatrogasnoj stanici i čestoj temi časopisa za unutarnje uređenje. Njihov stil bio je povučen i diskretan, često su ih zajedno viđali kako trče i idu na treninge, odlazili su na večere prijateljima, najbliži su im bili Sarah Jessica Parker i njezin suprug Matthew Broderick. Andersonova majka, čuvena Gloria Vanderbilt, nagovarala ih je da se vjenčaju. Navodno im je jednom i spasila vezu, jer su bili umalo prekinuli kad se nisu mogli dogovoriti čije će radne obveze biti prioritet. Anderson radi danju i puno putuje, Ben radi noću u klubu, nikad se nisu viđali.

Propalo vjenčanje

Cooper je zbog Bena žrtvovao svoja putovanja u svjetska žarišta i umjesto slavnog hard core reportera postao kontroverzni voditelj na CNN-u, a Ben je prorijedio broj noći koje provodi u klubu. Gloria Vanderbilt tada ih je počela ohrabrivati i da usvoje dijete.

A priča se i da je Anderson planirao vjenčanje za prvi vikend u rujnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:41