BRITANSKI SPORTAŠ

Druga strana Olimpijskih igara: 'Usred sela seksali smo se u četvero'

LONDON - Britanski sportaš koji je želio ostati anoniman progovorio je za britanski tabloid Daily Mail o svojim seksualnim avanturama na Olimpijskim igrama.

U avanturi mu se navodno pridružio i kolega iz reprezentacije. Rekao je kako su već prvi dan u Olimpijskom selu razmjenili brojeve sa sportašicama iz cijelog svijeta. Kako su se Igre bližile kraju tako je, priča on, atmosfera postajala sve opuštenija. Jednu je večer sa svojim kolegom malo više popio.

'Ja sam upoznao dvije ukrajinske sportašice. Zajdno smo pili. Nisam se ni snašao, već smo završili u mojoj sobi. Tamo je bio i moj kolega pa se sve to vrlo brzo pretvorilo u seks u čevero', ispričao je mladi sportaš.

Tvrdi kako on i njegov kolega nisu nikakve iznimke. Otkrio je i kako najviše flertuju sportaši iz SAD-a te iz istočne Europe.

Iako njihovi treneri možda nisu oduševljeni što sportaši nisu 100 posto posvećeni sportskim izazovima, a neprospavane noći uzimaju danak, ovaj sportaš tvrdi kako su većini njegovih kolega nakon sportskih aktivnosti na Olimpijskim igrama najvažnije one seksualne.

Organizatori su očito računali s time pa su u Olimpijskom selu podijelili čak 150.000 besplatnih kondoma što je za čak trećinu više od organizatora pekinške Olimpijade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:30