NOVA ULOGA

Đuro Utješanović ušao je u ‘Najbolje godine’

Popularnoga glumca publika ipak najviše pamti iz ‘Večernje škole’

ZAGREB - Naš najpoznatiji tetak dolazi u 'Najbolje godine'. Đuro Utješanović u serijalu Nove TV pojavit će se potkraj studenoga u gostujućoj ulozi Rudija iz Vimečine, koji nakratko svraća u Dragošje.

Popularnog glumca, poznatog po brojnim ulogama u filmovima 'Ničija zemlja', 'Duga mračna noć', 'Tri muš-karca Melite Žganjer', domaća publika možda najviše pamti po roli Tetka iz 'Večernje škole' Željka Pervana, a Utješanović će i u 'Najboljim godinama' ostati vjeran ulozi koja mu možda i najbolje pristaje - onoj nezadovoljnog penzionera. Uz pomoć Bože (Žarka Potočnjaka), Rudi (Utješanović) će u seriji podići pravu bunu. Sve, doznajemo s Nove TV, kreće kada Lorena (Katarina Radivojević) prihvati veliku odgovornost raznošenja miro-vina, jer je poštar iz konkur-entskog sela na bolovanju.

Međutim, penzije neće doći na vrijeme, što će razjariti umirovljenike, koji će Lorenu dovesti u nezavidnu situaciju, jer ona neće moći dokazati da je kašnjenje posljedica krađe. Epizoda će se emitirati 30. studenoga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:27