JEDAN MANJE

FOTO BB: Izbačena Dragana, Soraja dekolteom 'ušutkala' i Antoniju

U petoj 'live' emisiji Big Brother kuću je napustila Dragana. Od večeras stanari Otpada i Kuće žive zajedno

BEOGRAD - Iz kuće Big Brothera na Košutnjaku u Beogradu izbačena je Dragana Strahinjić. Većina stanara zamjerila joj je što se nije dovoljno opustila i što je navodno puno ogovarala.

Bojana je dva boda dala Dragani, jer je smatra neiskrenom.

- Malo me razočarala, rekla je odbojkašica.

Slavica je također glasala za ispadanje Dragane, jer je primijetila da je na otpadu vrlo nategnuta situacija zbog nje. Žalili su se na ogovaranja i njihove međuljudske odnose.

Kako se i očekivalo, Nirmal je dao Dragani dva boda zbog tračanja stanara. Jedan je bod dao Nemešu za kojeg misli da je super, ali da ponekad pretjeruje s naglim reakcijama.

Za ispadanje iz BB kuće osim Dragane bili su nominirani Ema i Nemeš.

Nakon što je objavljeno da je izbačena, Dragan se izljubila sa stanarima koji su je ispratili pjesmom, poželjela im sreću i izašla.

U studiju je Dragana bila na rubu suza dok je razgovarala s voditeljicom Marijanom.

- Iznenađena sam što su me gledatelji nominirali, nisam se dovoljno opustila i svjesna sam da nisam dovoljno komunicirala s ostalim stanarima, ispričala je Dragana.

Rekla je da joj je u kući nedostajala barem jedna prijateljica te da misli kako nije pretjerano kukala iako su joj stanari to stalno prigovarali.

Tijekom emisije iz bolnice se stanarima javio ozlijeđeni Dražen, koji im je poželio sreću i rekao kako mu strašno nedostaju, a oni su se rastužili kada su ga vidjeli u krevetu.

U emisiji je gostovala Horvatova sestra Petra.

- Horvat je u Big Brotheru isti kao i vani, kod njega nema nikakve glume, rekla je.

Komentirala je veliko prijateljstvo između Horvata i Duje te kaže da se na Horvatu točno vidi koga voli te da bi za Duju napravio sve.

Petra tvrdi da je njen brat zahladio odnose s Draganom, jer ga je ona razočarala.

Ona smatra da je Horvat najbliskiji sa stanarima otpada, ali i da će se dobro složiti sa stanarima kuće.

Stanari su na kraju dobili novi tjedni zadatak. Sljedeća četiri dana morat će biti vezani užetom uz jednu osobu. Prvi parovi su Slavica i Radašin te Horvat i Duje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:55