ŠUŠKA SE...

FOTO: FRANCUZI OTKRILI ŠTO SE DOGAĐA S RONALDOM 'Putuje u Maroko kako bi se mazio s boksačem'

 Instagram

Španjolski su se mediji raspisali o gostovanju sportskog novinara, kolumnista i blogera Daniela Riola na francuskoj televiziji u emisiji ‘Touche pas a mon sport’ koji je natuknuo da su posjeti Cristiana Ronalda kickbokseru Badru Hariju ‘više od prijateljstva’.

Rasprava je pokrenuta nakon što je objavljeno da 30-godišnja zvijezda Real Madrida redovno leti u Maroko, ponekad i nekoliko puta tjedno što je nagnalo mnoge da se zapitaju utječe li to na Ronaldovu izvedbu na nogometnom terenu.

‘Evo, uzmite za primjer Cristiana Ronalda. Sigurna sam da to što putuje u Maroko tri do četiri puta tjedno u posjet svom prijatelju da bi se pomazio s njim utječe na njegove sportske uspjehe’, rekao je Riolo.

Kako piše britanski Daily Mail, Ronaldo za ova putovanja u sjevernu Afriku koristi svoj privatni avion vrijedan oko 14 milijuna funti.





Just married Hahahaha . Always there to pick you up bro. #BadrHari #CR7 #Ronaldo @Cristiano

A photo posted by Badr Hari (@badrhariofficial) on Oct 10, 2015 at 10:15am PDT





Nogometaš iza sebe ima niz veza s nekim od najvećih ljepotica i najbolje plaćenih manekenki na svijetu. Ove je godine prekinuo petogodišnju vezu sa slavnom ruskom manekenkom Irinom Shayk.

Svi oni koji žele potvrdu Ronaldove veze s impoznantnim Marokancem pronašli su je i u nizu fotografija objavljenih na Harijevom profilu na Instagramu. Fotografije, međutim, uglavnom imaju duhovite potpise. Primjerica ona na kojoj Hari Ronalda drži u naručju piše: ‘Upravo vjenčani ha ha ha. Uvijek sam ovdje za tebe.’





Having a great day with my bro @cristiano #Agadir #CR7 #BadrHari

A photo posted by Badr Hari (@badrhariofficial) on Oct 25, 2015 at 10:44am PDT













Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:31