ODMOR U KALIFORNIJI

FOTO: HEIDI KLUM IZAZVALA NEVIĐENE REAKCIJE RISKANTNOM FOTOGRAFIJOM Slikala se posve gola na plaži, uslijedila je lavina reakcija, ali i upozorenja

 
 Instagram

Heidi Klum ne samo da je jedno od najzvučnijih imena modnog svijeta, već i bez premca ima jednu od najljepših figura među poznatim ljepoticama. To je potvrdila novom fotografijom objavljenom na Instagramu na kojoj odjećom ne skriva ni centimetar tijela.

44-godišnja manekenka, voditeljica i poduzetnica iznenadila je obožavatelje kad je objavila posve golu fotografiju s plaže. Uz sliku je napisala samo ‘California dreaming’.

Klum je prije samo nekoliko dana magazin Forbes proglasio jednom od najplaćenijih vodteljica na svijetu. Našla se na desetom mjestu sa 21 milijun dolara zarade. Kao voditeljica trenutno je uključena u tri projekta - ‘America's Got Talent’, ‘Project Runway’ i ‘Germany's Next Top Model’.

CALIFORNIA DREAMING

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Manekenka koja se inače ne ustručava odjenuti onako kako joj se sviđa, bilo to ležerno ili minimalistički seksi, ovom je fotografijom ipak izazvala puno više reakcija nego inače. Dobila je gotovo 140.000 reakcija i više od 2.100 komentara dok joj se prosječne reakcije na Instagramu kreću oko 50.000, a komentari se eventualno broje u stotinama. Naravno, komentari su redom pozitivni s povremenim žaljenjem nekog korisnika što je ne može upoznati, ali dio komentatora je odlaslao upozorenje da ova fotografija možda i nije primjerena za Instagram.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:17