DOME SLATKI DOME

FOTO Luksuz na Manhattanu: Zavirite u unutrašnjost novog raskošnog doma Katie Holmes

Luksuzan stan koji se proteže na 372 metara kvadratnih Katie iznajmljuje za 12 tisuća dolara mjesečno

NEW YORK - Čini se kako Katie Holmes nakon raskida petogodišnjeg braka s poznatim glumce Tomom Cruiseom i dalje nastavlja živjeti poprilično luksuznim životom.

Bivša zvijezda serije Dawson's Creek, 33-godišnja glumica sakrila se od javnosti u raskošnom stanu u New Yorku.

Slike unutrašnjosti njenog novog doma koji se nalazi na Manhattanu, u trenu su planule internetom.

Katie živi na 12. katu skupocijene zgrade čija je vrijednost na tržištu trenutno 23 milijuna dolara.

Na 372 metara kvadratnih nalazi se 12 soba, a objekt je ispunjen sa skupocijenim fotografijama i umjetničkim slikama.

Katie je navodno već prije tri tjedna tajno potpisala ugovor za najam stana, čija cijena je 12,000 dolara na mjesec.

Podsjetimo, umjesto očekivane rođendanske čestitke, Tom Cruise je za svoj 50. rođendan od supruge Katie Holmes dobio zahtjev za razvod braka. Samo par dana prije jubilarnog rođendana jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca suočio se s navodno neočekivanim potezom svoje upola mlađe supruge, koja ga je nakon pet godina braka odlučila napustiti i sa sobom povesti šestogodišnju kći Suri.

Katie Holmes navodno je zatražila razvod od glumačke zvijezde jer se bojala da će Cruise poslati njihovu kćer Suri (6) u scijentološki 'Sea Organization' na indoktrinaciju.

Velika razlika u svjetonazoru između nje i Cruisa koji je pripadnik scijentološke crkve s rigidnim pravilima ponašanja u svakodnevnom životu očito je za Katie bilo previše te ga je odlučila napustiti.

Zatražila je potpuno skrbništvo nad njihovom kćerkicom Suri, što bi, nagađaju mediji, mogao biti glavni kamen spoticanja između dvoje supružnika, jer je Suri jedino biološko dijete Toma Cruisa, koji je za nju jako vezan.

Cruise je jedan od najbolje plaćenih holivudskih glumaca i Katie će prema predbračnom ugovoru za svaku godinu braka s Tomom dobiti tri milijuna dolara, dakle, ukupno 18 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:26