DRUKČIJI IMIDŽ

FOTO: NOVE FRIZURE POZNATIH HRVATICA 'Jelena Perčin, Ecija Ojdanić i Nina Badrić su pogodile s novimimidžem, ali Milanka Opačić baš i ne...'

 CROPIX/Instagram/Andreja Damnjanović

Nedavna sjednica Vlade otkrila je novi imidž potpredsjednice Vlade i ministrice socijalne politike i mladih Milanke Opačić. Hrvatska političarka samo je jedna u nizu poznatih dama koje su više ili manje uspješno posljednjih mjeseci promijenile svoj izgled.

- Milanki Opačić trenutačna politička zavrzlama očito utječe i na izgled. Inače poznata po svojoj besprijekornoj ravnoj kosi, očito više nema vremena za njeno ravnanje. A manjak vremena je vidljiv i na njenoj frizuri - zaključila je glavna urednica modnog portala Fashion.hr Mija Dropuljić. Iako su već dulje u trendu uvojci i malo ležernija frizura, Milanki Opačić mnogo bolje pristaje izravnana kosa.

Ne izgleda starije

Glumice Ecija Ojdanić i Jelena Perčin zbog uloge u seriji Nove TV “Kud puklo da puklo” morale su promijeniti boju kose. Ecija, koja je godinama imala kosu boje meda, pa i svjetlije varijante, preko noći je postala gotovo crnka.

- Bilo je pravo osvježenje vidjeti Eciju Ojdanić s novom bojom kose, već vežemo plavu boju uz njeno lice. No, nova boja je pravo osvježenje koje je unijelo dozu profinjenosti u cjelokupni izgled glumice. Mnogi su rekli da izgleda starije, ali to nije istina. Izgleda elegantno i ženstveno - zaključuje Dropuljić.

Njezina kolegica Jelena Perčin od brinete je postala plavuša.

- Prvotno je njezina nova boja kose bila svojevrsni šok, no koliko god promjena bila drastična, Jelena je izvrsno nosi. Još bolje bi joj stajala za nijansu tamnija plava boja - ocjenjuje Dropuljić.

Kao Marilyn Monroe

Plavušama se u međuvremenu pridružila i Nina Badrić, očito poslušavši savjete stručnjaka da bi žene koje ulaze u srednje godine trebale posvijetliti kosu jer im ona ublažava crte lica.

- Nina Badrić je digla prašinu stavljajući na svoj Instagram profil fotografiju na kojoj je s plavom perikom. Očigledno su je brojni pozitivni komentari natjerali da se odvaži na ovaj veliki korak. Nina uistinu rijetko mijenja frizuru i boju pa je zbog toga nova boja bila pravi šok. S njom Nina djeluje seksepilnije i zavodljivije, u duhu Marilyn Monroe - istaknula je glavna urednica modnog portala.

Za razliku od prethodnica, bivša manekenka koja se bacila u dizajnerske vode, Ljupka Gojić Mikić, nije se odlučila za promjenu boje, nego je svoju prekrasnu dugu kosu odrezala.

Sve joj stoji

- Ljupka Gojić Mikić ove godine prati trendove te je odabrala takozvanu shag frizuru. Manekenka je dugi niz godina zbog posla morala imati dugu kosu te je skraćivanje za nju znak slobode. Osobno preferiram više Ljupku s dugom kosom, no ona je tako lijepa žena da njoj sve stoji - smatra Dropuljić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:42