PAŠE JOJ NERED U GLAVI

FOTO SENZACIJA Ella Dvornik: 'Mama bi da se uozbiljim, ali ja se još ne dam'

Otkačena Ella planira veliku ofenzivu na japansko tržište sa svojom novom pjesmom ‘Hentai’, za koji je snimila i provokativan spot. No, to nije sve. Jednog dana želi postati glazbena producentica, a uozbiljiti se ne želi jer si je u glavi, kaže, stvorila nered koji joj itekako paše
 Berislava Picek / CROPIX

Premda kaže da je pravo zagrebačko dijete, kći kralja hrvatskog funka u sebi nosi pravi splitski dišpet, pa je tako nedavno na svom Twitter profilu napisala: Hejteri, uživajte na zavodu za zapošljavanje, a ja idem preko bare zarađivat masne pare!

Kći kralja hrvatskog funka Ella Dvornik ofenzivno je krenula u osvajanje glazbene scene snimivši još jedan provokativni spot za pjesmu “Hentai”, koja se ovih dana vrti na regionalnom MTV-u. U videospotu za skladbu kojom se namjerava probiti na japansko tržište, osim što prijateljici liže guzu, Ella jede s mačkama iz iste zdjelice. I opet je šokirala javnost, ali ne i svoju obitelj, koja, kako kaže, razumije svijet showbizza. - Mojoj obitelji se spot sviđa. Svi shvaćaju čime se bavim i znaju kako taj svijet funkcionira. Drago im je da se trudim pomaknuti granice, poštuju moj rad i jako im se sviđa - kaže Ella, koja je u prvom redu htjela zabaviti publiku, ali i sebe. Pjesmu je snimila s Marinom Žunić, koja nastupa pod imenom Marinna Soul.

- Nećemo nastupati zajedno jer Marinna se više fura na moderni swing i jazz, a ja na rock, tako da smo se spojile u nespojivo i napravile odličnu suradnju. Sad ćemo svaka nastaviti svojim putem - kaže Ella, koja voli alternativnu glazbu - rock i modern - pa će prema tom žanru razvijati svoju glazbu. - Voljela bih to ukombinirati da ne bude tipični rock, ali ni čista komercijala. Idem u smjeru koji mi se sviđa, a ako me pukne, možda sutra počnem pjevati blues - kaže pjevačica, kojoj se od očevih kolega nitko nije nudio da joj pomogne u karijeri, ali, kako kaže, nije ih ni pitala.

- Mislim da me nitko ne može pratiti i mislim da su toga svjesni. Za sada imam dečke iz Njemačke koji mi rade glazbu i tekstove, u budućnosti ću sve sama. Moja glazba, moji aranžmani i moji tekstovi. Osim toga, ne želim se baš osjećati kao da je od mene netko napravio proizvod! Furam svoj film i voljela bih da tako i ostane, a što se tiče tehničkih stvari oko marketinga i promocije, to rješavaju moj menadžer i moja mama - kaže mala Dvornikova, koja je napisala i tekst pjesme Hentai, na hrvatskom, a refren na japanskom.

Iako nam nije ništa htjela otkriti o gaži koju navodno dogovara za Tokio, nedavno je na Twitter profilu napisala: ‘Kad vam se javi čovjek kojI radi sa Snoop Dogom, Philom Collinsom i ostalim svjetskim facama te kaže da mu je spot pre*eben i ponudi suradnju, i to samo nakon dva sata što je spot bio vidljiv na Youtubeu, mogu svim hejterima poručiti: Uživajte na zavodu za zapošljavanje, a ja ću i dalje provocirati za masne pare preko bare. Trud se uvijek isplati:)’.

Meni je to bio gušt, a ne posao. U budućnosti želim raditi za druge jer iz mene pršti inspiracija za koju bi mi bilo žao da propadne. I vjerujem da imam dobre ideje da dignem hrvatsku glazbenu scenu na neku novu svjetsku razinu - kaže pjevačica, koja je do sada eksperimentirala na različitim poljima: bavila se novinarstvom, fotografijom, pa smo je upitali je li glazba njezin konačni poziv?

- Ljepota kod glazbe je u tome što se sve to uklapa u jedno. Mislim da su mi dosadašnja iskustva pomogla. Sada mogu sama snimiti spot i montirati ga, a kad završim školu, bit ću glazbeni producent - navodi.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Nedjeljnog Jutarnjeg

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:39