STIŽE I NOVI SINGL

FOTO Severina dala prvi intervju nakon poroda: Izgleda sjajno, a pričala je o majčinstvu, životu na tri adrese, sinu...

 Morana Lerga

ZAGREB - Nakon nekoliko mjeseci izbivanja zbog rođenja prvog djeteta, Severina, se vraća na scenu nastupom u finalu „Survivora“, a u prvom, ekskluzivnom intervjuu „Exkluziv Tabloidu“ progovara o karijeri i majčinstvu.

Severina je za svoj prvi nastup uživo nakon nekoliko mjeseci izbivanja s estradne scene odabrala finale „Survivora“ koje će se emitirati na RTL Televiziji u subotu 2.lipnja s početkom u 21.00 h!

Samo za svoje fanove i gledatelje RTL Televizije, Severina će premijerno izvesti svoj novi singl 'Italiana', koju su napisali Filip Miletić i Miloš Roganović, a na kojoj gostuje Ana Bebić. Svi koji su imali privilegiju čuti izvedbu, već su je nazvali novim, velikim ljetnim hitom!

A uz Severinu, u subotu, 02. lipnja od 21.00 sat, u velikom finalu Survivora, kada ćemo doznati pobjednika sezone i osobu koja će osvojiti 50.000 eura nagrade, kao specijalni gosti nastupit će i Tony Cetinski sa svojim novim singlom i Nataša Bekvalac.

Prije nastupa u subotu, Severina je dala i prvi, ekskluzivni intervju Dorijanu Klariću, za „Exkluziv Tabloid“.

U 25-minutnom intervjuu Severina je progovorila o majčinstvu, životu na tri adrese, sinu Aleksandru te doživljajima iz rodilišta, kao i hoće li se ubrzo vratiti na scenu.

Na kraju intervjua do suza ju je dirnulo kada je na poklon dobila maleni bodi za bebu na kojem piše 'Mali od Severine'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:59