HRABRA KENDALL

FOTO: SVI SU GLEDALI SAMO U NJU Slavna manekenka u elegantnoj, ali prozirnoj haljini pokazala zašto je jedna od najtraženijih na svijetu

 
 Profimedia, KCS Presse

Jedna od najzaposlenijih manekenki na svijetu Kendall Jenner pokazala je još jednom zašto je već nekoliko godina u samom vrhu modne industrije. Na svečanom tulumu u čast 70. obljetnice luksuznog brenda Longchamp u Parizu, čije je zaštitno lice, pojavila se u utorak navečer kao počasni gost u dugačkoj, impresivnoj haljini i pokazala i više nego što je to uobičajeno.

Zvijezda koja se probila zahvaljujući realityju s mega popularnim sestrama, ‘Keeping Up With The Kardashians’, nosila je očaravajuću prozirnu dugačku haljinu iz kolekcije Longchampa. Ispod nje su se jasno nazirale crne gaćice visokog struka.

Više je pogleda privlačio duboki dekolte koji se spuštao skroz do pupka, a unatoč crnim logoima dizajnerskog brenda kroz prozirni su se materijal vidjele grudi.

FOTOGALERIJA: Kendall Jenner u prozirnoj haljini

Jenner je u ponedjeljak stigla u Pariz. Na društvenim je mrežama podijelila nekoliko fotografija iz luksuzne hotelske sobe, a obožavatelji se slažu da nikad nije izgledala bolje.

Kendall je donedavno bila u vezi s košarkašem Benom Simmonsom, a nedavno je snimljena kako ljubi mlađeg brata poznatih manekenki Gigi i Belle Hadid, Anwara. Anwar je također model, a slijepe sestre su joj najbolje prijateljice, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:04