NEZGODAN KADAR

FOTO: UPS, OVO SE NIJE TREBALO VIDJETI Otkrivaju li trikoi ipak previše? Što se dogodilo plesačici Cedevite, svi su buljili u njeno međunožje...

OBJAVLJENO:
 • 26.12.2016. u 18:22

 • Srđan Vrančić / CROPIX

   

  "Cheerleadersice" ili plesačice-navijačice rukometnim, košarkaškim i sličnim događajima nedvojbeno daju dobar začin, potiču atmosferu i navijački žar, no dušebrižnici se pitaju bili trebala biti jasnije povučena granica između plesne skupine s (ipak) sportskim predznakom i "običnih plesačica", piše Slobodna Dalmacija.

   

  "Cheerleadersice" su, što im i samo ime svjedoči, u Europu stigle iz Amerike, a kako smo naučili iz američkih filmova, u njihove su se redove na koledžima redovito regrutirale najljepše i najzgodnije učenice.

  Srđan Vrančić / CROPIX
   

   

  Ako su sve "cheerleader" skupine krojene po šabloni dobrih i atraktivnih plesačica, onda one svakako nose i tu dimenziju privlačnosti, no čini se da bi o nekim stvarima ipak valjalo povesti računa.

   

  O širini izreza plesačkih trikoa u području nogu, na primjer. S obzirom na to da navijački ples izrazito uključuje elemente, pučki rečeno, "širenja nogu", kad je izrez preširok možda je i kadar pred objektivom je ponešto "preobjektivan".

  Srđan Vrančić / CROPIX
   

   

  Svjedoče tome i snimke s prvenstvene utakmice košarkaške ABA lige između Cedevite i Crvene zvezde održane u Zagrebu, gdje je međunožje jedne "Cedevitasice" iznenadilo i fotoreportera i publiku.

   

  "Što joj se ono vidi?", pitali su se mnogi.

  Srđan Vrančić / CROPIX
   

  I nagađali, nagađali... više nego navijali, piše Slobodna Dalmacija.

  Izdvajamo