INTRIGANTNA KREACIJA

GOLA LEĐA BLANKE VLAŠIĆ OTKRILA ELEGANTNU TETOVAŽU Sjajna atletičarka dodatno se motivira uz snažne poruke...

Bratina, 211115.Krasograd.Odrzana je CRO Athletic Gala 2015 na kojoj su dodjeljene nagrade za najbolje atleticare Hrvatske 2015 i predstavljeni kandidati za Olimpijske igre u Riju.Na fotografiji: Blanka Vlasic.Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
 Tomislav Krišto / CROPIX / COPYRIGHTED

Gola leđa Blanke Vlašić otkrila su tetovažu, koju je naša najuspješnija atletičarka istetovirala još prije nekoliko godina.

Naime, Blanka je za svečanu dodjelu godišnjih priznanja Hrvatskog atletskog saveza CRO Athletic Gala 2015., na kojoj su ovaj vikend dodijeljene nagrade za najbolje atletičare Hrvatske 2015. i predstavljeni kandidati za OI u Rio de Janeiru, odjenula crno-bijelu haljinu modne kuće MAK.

Bila je to kreacija koja je Blanki otkrila leđa, a time i elegantnu tetovažu na engleskom - “Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret”. U prijevodu to znači “trpi bol discipline ili trpi bol kajanja”, što je rečenica pokojnog američkog motivacijskog gurua Jima Rohna.

Vlašić se još od ozljede 2011. okrenula više Crkvi, kao i motivacijskim metodama, pa je u tom periodu nastala i ova tetovaža, očito namijenjena da je dodatno motivira za pobjede.

No, kako čujemo, i sama se iznenadila što javnost još nije otkrila koju poruku nosi na svojim leđima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:36