INTERVJU S GLUMCEM

GORAN VIŠNJIĆ ZA HUFFINGTON POST ‘Halle Berry vrlo dobro zna da je lijepa i o tome ne razmišlja. To me oduševilo’

LOS ANGELES, CA - JUNE 16: Actors Goran Visnjic (L) and Halle Berry attend Premiere Of CBS Films' "Extant' at California Science Center on June 16, 2014 in Los Angeles, California. Mark Davis/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 MARK DAVIS/AFP / 2014 Getty Images

Hrvatski glumac u Hollywoodu Goran Višnjić dao je intervju Huffington Postu u povodu američke TV premijere serije “Extant”.

U seriji o izvanzemaljcima Višnjić, kako je već poznato, glumi s oskarovkom Halle Berry o kojoj ima samo riječi hvale. Lijepu glumicu opisao je kao vrlo karakternu glumicu koja voli istraživati te pomicati granice u glumi.

- Ponekad se glumice jako brinu kako će izgledati na ekranu. Zabrinute su zbog šminke i kako će ispasti u pojedinim scenama. To nije slučaj s Halle. Ona zna da je lijepa i to je ne ograničava u izvedbi. Ona o izgledu ne razmišlja - rekao je Višnjić, koji je otkrio da u futurističkoj seriji najviše uživa u automobilima, koji za potrebe snimanja dolaze na set iz različitih automobilskih tvornica.

- Neki od tih modela na tržište će izaći tek za pet ili sedam godina, i jako cool izgledaju - rekao je Višnjić, koji u Los Angelesu živi sa suprugom Ivanom Vrdoljak i troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:10