FOLK SARAJLIJA

Haris Džinović zaljubljen u 30 godina mlađu Zagrepčanku

Malo tko zna da je popularni folk pjevač, rodom iz Sarajeva, zapravo zagrebački zet. Na druženju s novinarima najavio je spektakularni koncert u Areni Zagreb
 Drago Sopta/CROPIX

Popularni folk pjevač, Haris Džinović, na druženju s novinarima najavio je svoj spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni gdje će predstaviti svoj posljednji album 'Magic', piše portal Zagrebancija.com .

Osim pričanja o karijeri, Džinović je predstavio i svoju suprugu koja je slavnog Sarajliju pretvorila u zagrebačkog zeta. Melina Galić je čak 30 godina mlađa od Džinovića, no bez problema je 'slomila' do tada vječitog neženju. Iako službeno nisu ozakonili svoju vezu, imaju dvoje djece, kćer Đinu i sina Kana.

Džinović je objasnio kako će na koncertu, koji će se održati 20. ožujka, publiku podsjetiti na svoje stare hitove "I tebe sam sit kafano", "Ostarit ću, neću znati", "Kako mi nedostaješ" te brojne druge.

Osim toga, na koncertu će biti i mnogo iznenađenja, a navodno će se na pozornicu popeti i Nina Badrića koja se Džinoviću pridružila na predstavljanju u jarunskom restoranu Lido.

Nini inače nisu nepoznata djela Džinovića jer je prije nekoliko godina u svom hitu 'Takvi kao ti', uz Harisovo dopuštenje, imala i par taktova iz jedne njegove pjesme, navodi Zagrebancija.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:34